Τα... καύσιμα τελείωσαν

0
Γιώργος Βασιλείου
17/03/2014 • 18:26
Τα... καύσιμα τελείωσαν
  • shares


Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις αδυναμίες των Βοιωτών, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τέσσερα γκολ, στο (ίσως) πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν. Αναμφίβολα πρόκειται για επιτυχία των «κυανέρυθρων» που έδειξαν ωριμότητα και την ποιότητά τους σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάτι, επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι διέγραψαν τη βαριά ήττα με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική.
 
Τελευταία φορά που ο Πανιώνιος είχε βάλει τέσσερα γκολ σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν και πάλι στη Νέα Σμύρνη. Πέρυσι, στις 17 Νοεμβρίου και το 4-0 επί του Πλατανιά.
 
Το φινάλε της φετινής περιόδου πλησιάζει, ο Πανιώνιος δείχνει πως ανανεώνει την παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ και για τη νέα σεζόν, όμως τούτη τη στιγμή που μιλάμε, το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Διοικητικές εξελίξεις δεν σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ και στο Κυριακάτικο παιχνίδι, τα συμβόλαια των 10 από τους 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα ολοκληρώνονται την τελευταία ημέρα του Ιουνίου.
 
Μόνο ο Νίκος Παντίδος έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τον «Ιστορικό». Δεν μπαίνω στη διαδικασία να γράψω για το αν έχουν ισχύ ή όχι τα δημοσιεύματα που θέλουν τους περισσότερους να έχουν συμφωνήσει για τη συνέχεια της καριέρας τους.
 
Όποιος το κάνει αυτό, θεωρώ, πως απλά εστιάζει στο δέντρο και όχι στο δάσος. Το οποίο είναι δύσβατο. Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση των όποιων ανθρώπων έχουν αναλάβει να τρέξουν διοικητικά τον Πανιώνιο. Η φετινή χρονιά, φαίνεται πως θα σωθεί, με όποιον τρόπο έγινε ή θα γίνει. Δηλαδή, το φιλότιμο παικτών και υπολοίπων ανθρώπων που αφιερώνουν εθελοντικά χρόνο από τη ζωή τους, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πληρωθούν (φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, υπάλληλοι, τεχνικό τιμ).
 
Τα δύσκολα δεν έχουν έρθει, αλλά είναι μπροστά, ειδικά αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Ο Πανιώνιος δεν θα μείνει από καύσιμα ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος. Έχει ήδη μείνει από καύσιμα. Απλά, φέτος, η ομάδα τσούλησε επειδή ήταν στον κατήφορο. Η ταχύτητα μειώνεται δραματικά και κάποια στιγμή θα μηδενιστεί. Και με την ταχύτητα στο «0» είναι απίθανο να ανέβει κανείς τον ανήφορο.
Γράψτε το σχόλιο σας...