Ο καθένας απ᾽το πόστο του

Το να μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τι έγινε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τούτη τη στιγμή, θεωρώ πως είναι μάταιο και άσκοπο...
0
Γιώργος Βασιλείου
05/05/2015 • 08:10
Ο καθένας απ᾽το πόστο του
  • shares
Το να μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τι έγινε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τούτη τη στιγμή, θεωρώ πως είναι μάταιο και άσκοπο... Ότι έγινε, έγινε. Η ήττα είναι ήττα και δεν αλλάζει, όποιον και αν κριτικάρουμε, ότι και αν κριτικάρουμε. Πλέον, δεν υπάρχει χρόνος για εξηγήσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για συγκέντρωση και ηρεμία. Απ᾽όλους. Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση, κόσμο.

Για τον Πανιώνιο υπάρχει στο δρόμο του η τελευταία στροφή. Η πιο επικίνδυνη στο φετινό πρωτάθλημα. Η στροφή που μπορεί να οδηγήσει στο γκρεμό της Γ᾽Εθνικής και όχι της Football League. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, πλέον, έχει τη μορφή τελικού. Ενός τελικού με έπαθλο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.
Όλοι πρέπει να σκύψουν πάνω απ᾽αυτόν το στόχο. Να βάλουν όλοι τις δυνάμεις τους, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδηθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και να μην τρέχουν πίσω από σενάρια και συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζει και μένει κατηγορία. Χάνει και... χάνεται.

Από την επόμενη, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα κακώς κείμενα... Μέχρι τότε όμως, οι “κυανέρυθροι” οφείλουν να δουλέψουν σκληρά και να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλα όσα θα ακουστούν αυτή τη βδομάδα. Δεν θα τους χαριστεί κανείς. Ο Πανιώνιος πρέπει να παλέψει για να κερδίσει την παραμονή. Οι παίκτες του πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να σηκώσουν στην πλάτη την ιστορία των 125 χρόνων που κουβαλάει ο σύλλογος. Χωρίς πίεση...
Η διοίκηση που δικαιολογημένα έχει χάσει τον ύπνο της, τώρα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Και εφόσον επιτευχθεί ο στόχος τότε να αρχίσει η εκκαθάριση και η αυτοκριτική. Για τα λάθη που έγιναν και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο κόσμος επίσης οφείλει, πρώτα απ᾽όλα για την ιστορία του συλλόγου, να γεμίσει τη Νέα Σμύρνη. Να δώσει ώθηση στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής. 

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν... Ενωμένοι, χωρίς άσκηση πίεσης και αποδοκιμασιών. Ο καθένας πρέπει να βοηθήσει από το πόστο του. Με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Όλα τα υπόλοιπα από Δευτέρα...
Γράψτε το σχόλιο σας...