Όταν θέλει, μπορεί

0
Γιώργος Βασιλείου
06/02/2014 • 13:19
Όταν θέλει, μπορεί
  • shares

Προσωπικά, αφού ξόδεψε ένα ημίχρονο, με μηδενική κατοχή μπάλας και αδυναμία εκδηλώσης επιθέσεων, ο Πανιώνιος στο Β' μέρος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, αντάξια των προσδοκιών του προπονητή του, αλλά και των φίλων της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος, αυτός ο Πανιώνιος με τα τόσα πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά, είναι ομάδα ψυχολογίας και αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη. Απ' όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Οι "κυανέρυθροι" φίλαθλοι του "Ιστορικού" έχουν αποδείξει στο παρελθόν πολλές φορές τη διαφορετικότητά τους. Ο Πανιώνιος δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε προσωπικότητες. Είναι ο σύλλογος που πρεσβεύει τα ιδανικά τους. Αυτά υποστηρίζουν, τη διαφορετικότητά τους.

Και μόνο γι' αυτό οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα τους. Και ν' αφήσουν στην άκρη οποιαδήποτε "έχθρα" με παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση.

Όλοι είναι περαστικοί, το 'χει δείξει η ιστορία. Ο Πανιώνιος όμως πάντα εκεί... Από το 1890...

ΥΓ: Οι παίκτες του Πανιωνίου απέδειξαν, ξανά, πως όταν αφήνουν εγωισμούς στην άκρη και βάζουν συναδελφικότητα και μαχητικότητα στο παιχνίδι τους είναι δύσκολο να πέσουν σε μια μάχη. Κι αν αυτό συμβεί θα το 'χουν κάνει με ψηλά το κεφάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας...