Κερδισμένοι και οι δύο

0
Γιώργος Βασιλείου
09/05/2013 • 08:08
Κερδισμένοι και οι δύο
  • shares

Οι «Εκατομμυριούχοι» έδειξαν ότι βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση υπό την καθοδήγηση του Ραμόν ʼνχελ Ντίας, όμως η απόσταση που έχουν να διανύσουν για να επιστρέψουν στην κορυφή και να γίνουν ξανά το «μεγαθήριο» της Αργεντινής είναι αρκετά μεγάλη.

Από την άλλη πλευρά, η Μπόκα επηρεασμένη από τις απουσίες της, εμφανίστηκε νωθρή και αιφνιδιασμένη από το γρήγορο γκολ του Λανσίνι. Όμως, επειδή η φανέλα της είναι «βαριά», αρκούσε μια στιγμή για να ισορροπήσει την κατάσταση.

Το Σούπερ Κλάσικο της Αργεντινής απέδειξε για μία ακόμα φορά πως η φανέλα παίζει το δικό της ρόλο. Ακόμα και γι’ αυτούς που παίρνουν για πρώτη φορά γεύση από τέτοια παιχνίδια. Και για τους «Χενέισες» την Κυριακή του Πάσχα ήταν αρκετοί.

Μπορεί η ομάδα του Μπιάνκι να έμεινε για 11ο ματς δίχως νίκη, όμως είδε πως τα πιτσιρίκια που έρχονται από πίσω μπορούν να σταθούν επάξια στο ρόστερ της και την ενδεκάδα της. Χρειάζεται υπομονή, στήριξη και σωστή δουλειά που θα τους ωριμάσει και φυσικά μελλοντικά θα φέρουν πολλά έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Το ίδιο ισχύει και για τη Ρίβερ Πλέιτ, με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, ʼλβαρες Μπαλάντα να ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ταλέντο και ωριμότητα που σπανίζουν για την ηλικία του και τις συμμετοχές του στη μεγάλη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας...