Όπως με τον Ατρόμητο

0
Γιώργος Βασιλείου
29/03/2013 • 01:46
Όπως με τον Ατρόμητο
  • shares

 
Ήταν μια νίκη που έφερε την ομάδα της Νέας Σμύρνης πολύ πιο κοντά στην επίτευξη του στόχους της «σωτηρίας». Το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Μια ομάδα που κατά γενική ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος στη Σούπερ Λιγκ.
 
Φυσικά, φαβορί για τη νίκη είναι ο Αστέρας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα παραδοθεί άνευ μάχης. Το ‘χει δείξει αυτό, άλλωστε, σε κάθε παιχνίδι του φέτος. Για να τον κερδίσει κάποιος θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος εντός των τεσσάρων γραμμών.
 
Οι «κυανέρυθροι» σαφώς και γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Ουκ ολίγες φορές ανταπεξήλθαν με επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Και όποτε «έκαιγε» η μπάλα, έβγαζαν χαρακτήρα για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι ολοφάνερο ότι με νίκη τη Δευτέρα η παρουσία στη Σούπερ Λιγκ τη νέα περίοδο ανανεώνεται...
 
Αυτό που οφείλουν να πράξουν οι παίκτες του Παναγόπουλου είναι να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης όπως και τον Ατρόμητο. Αν περιορίσουν τους επικίνδυνους Ισπανούς από τη μέση και μπροστά, τακτικά είναι σοβαροί και δεν κάνουν παιδαριώδη λάθη, τότε η νίκη δεν είναι απίθανο να καταλήξει στα χέρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας...