Πειθαρχία και συγκέντρωση επί δύο...

0
Γιώργος Βασιλείου
10/03/2013 • 01:50
Πειθαρχία και συγκέντρωση επί δύο...
  • shares

Και δυστυχώς για τους «κυανέρυθρους», αυτό επιβεβαιώθηκε και στην Τούμπα, εκεί όπου παρά το γεγονός ότι δέχθηκε 4 γκολ, κατάφερε και σκόραρε δύο φορές, κάτι που δεν έχει κάνει φέτος άλλη ομάδα σε αυτό το γήπεδο. Δύο γκολ, όμως, που δεν είχαν καμία «αξία».

Ο Πανιώνιος «πλήρωσε» για μία ακόμα φορά την αμυντική του αδυναμία με κάποια ατομικά λάθη που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Ο «Ιστορικός» θα πρέπει να κρατήσει από τον αγώνα της Τούμπας το επιθετικό κομμάτι που του «πρόσφερε» δύο τέρματα. Θα πρέπει όμως, παράλληλα, να μάθει από τα λάθη του, αν θέλει να αποφύγει κάτι παρόμοιο τη Δευτέρα.

Αυτό που πρέπει, πρωτίστως, να κοιτάξει ο Πανιώνιος είναι να διαφυλάξει το «0» στην άμυνα. Και το έργο τους κόντρα στον Ατρόμητο δεν θεωρείται εύκολο. Το γνωρίζουν αυτό άπαντες στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο». Και αν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και στον ΠΑΟΚ απαιτούνταν μία φορά συγκέντρωση και πειθαρχία σε όλο το 90λεπτο, κόντρα στον Ατρόμητο χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι δύο φορές.

Η ομάδα του Περιστερίου δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, ενώ είναι τρομερά επικίνδυνη και στις «στημένες» φάσεις, από τις οποίες έχει πάρει τη νίκη αρκετές φορές φέτος. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα σε όλες τις γραμμές και τα λάθη του αντιπάλου δύσκολα συγχωρούνται. Οπότε, προσοχή, συγκέντρωση και πειθαρχία από τον Πανιώνιο οφείλουν να επιδείξουν όχι μόνο οι παίκτες που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οι αναπληρωματικοί και το τεχνικό επιτελείο.

Με νίκη, ο Πανιώνιος ξεμπερδεύει και αφήνει το «άγχος» και τις περιπέτειες στις ομάδες που θα βλέπουν την πλάτη του...

Γράψτε το σχόλιο σας...