Ώρα να "μιλήσει" η φανέλα

0
Γιώργος Βασιλείου
25/01/2013 • 13:16
Ώρα να "μιλήσει" η φανέλα
  • shares

Ο Πανιώνιος μετράει 7 παιχνίδια δίχως νίκη, από τις 17 Νοεμβρίου και το 4-0 επί του Πλατανιά. Οι παίκτες των «κυανέρυθρων» έχουν υποχρέωση να αφυπνισθούν, να ξαναζεστάνουν τη μηχανή τους και να οδηγήσουν την ομάδα σε ένα νέο ξεκίνημα. Και όχι σε νέες περιπέτειες...
 
Οδηγός τους θα πρέπει να είναι το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Όχι τόσο για την εμφάνιση που έκαναν, αλλά για τα αστεία λάθη που τους κόστισαν δύο γκολ με αποτέλεσμα να ηττηθούν. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην τακτική αυτή την εβδομάδα, αλλά και στην ανάλυση των λαθών που έγιναν και γίνονται επανειλημμένα.
 
Ας ελπίσουμε ότι το Σάββατο, οι «κυανέρυθροι» δεν θα υποπέσουν στα ίδια αστεία λάθη και ότι κόντρα στον ποιοτικότερο (προσωπικά) Λεβαδειακό μπορούν να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που τη χρωστούν σε πολλούς. Πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς τους και στη δουλειά που κάνουν εδώ και πολλούς μήνες, στον κόσμο της ομάδας που εδώ και δύο μήνες μόνο τον πικραίνουν, αλλά και στην ιστορία του συλλόγου.
 
«Βαριά και μαγική φανέλα» χαρακτήρισε τη φανέλα του Πανιωνίου στις δηλώσεις του στο Novasports ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Κι έτσι είναι. Ήρθε η ώρα, η στιγμή, που όλοι (όλοι όμως) πρέπει να καταλάβουν τι πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος και ότι 7 αγώνες χωρίς νίκη είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Και ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να κάνει το καθήκον του, να βρεθεί στη Νέα Σμύρνη και να στηρίξει τους παίκτες του Ελευθερόπουλου, βοηθώντας τους να αποβάλλουν την πίεση και το άγχος.
 
Ήρθε, η ώρα λοιπόν, να μιλήσει η φανέλα του Πανιωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας...