Σταματήστε την κατρακύλα...

0
Γιώργος Βασιλείου
12/01/2013 • 10:12
Σταματήστε την κατρακύλα...
  • shares

Είναι θέμα περηφάνιας, εγωισμού, προσωπικότητας. Του καθενός που υπερασπίζεται τα χρώματα του «Ιστορικού». Πέντε ήττες στη σειρά είναι πολλές. Ακόμα και για αυτόν τον Πανιώνιο με τα πολλά προβλήματα. Πρώτα-πρώτα είναι τεράστια αδικία για τους εαυτούς τους και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει από το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, είναι κάτι που δεν αξίζει ο κόσμος του Πανιωνίου, που μέσα-έξω στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Όσο μπορεί και αντέχει (οικονομικά).
 
Ο Πανιώνιος δύσκολα θα κινδυνέψει να κρατηθεί στην κατηγορία, να πετύχει τον στόχο του. Όμως, μετά από 5 διαδοχικές ήττες καλούνται όλοι στο «στρατόπεδο» των «κυανέρυθρων» να δείξουν χαρακτήρα. Να βγάλουν εγωισμό στο γήπεδο. Τον εγωισμό που έδειξαν στα πρώτα 10 παιχνίδια, όπως και την ποιότητά τους, φυσικά.
 
Να λειτουργήσουν ομαδικά, με όσα προβλήματα και εμπόδια βρέθηκαν στο δρόμο τους, αγωνιστικά και οικονομικά. Αν το κάνουν αυτό δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απολύτως. Εύκολα ή δύσκολα, ο στόχος στο Κυριακάτικο παιχνίδι, θα επιτευχθεί. Αρκεί να υπάρχει συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πίστη.
 
Ο κόσμος και την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εκεί όπου έχει να χαμογελάσει από τη 17η Νοεμβρίου και το εντυπωσιακό 4-0 επί του Πλατανιά. Έκτοτε, οι «κυανέρυθροι»... έσβησαν τα φώτα και αγνοούν τη σημασία της νίκης. Εντάξει, υπάρχει το 2-1 επί του Φωστήρα, αλλά μάλλον κανείς δεν θέλει να το θυμάται αφού ισοδυναμούσε με αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας.
 
Είναι προφανές πως η περίοδος χάριτος ανήκει στο παρελθόν. Και για την τεχνική ηγεσία, αλλά και για τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου. Πλέον, έχουν φτάσει σ’ ένα σημείο που πρέπει να (από)δείξουν αν μπορούν να προχωρήσουν ή αν έφτασαν στο τέλος του δρόμου.
 
Εκτίμησή μας είναι πως όλοι τους βρίσκονται ακόμα στην αφετηρία και ότι την Κυριακή θα γίνει μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα. Αποδείξτε ότι δεν συνηθίσατε στην ήττα...

Γράψτε το σχόλιο σας...