Χάνει το υπόλοιπο ο Ζουκουλίνι

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι υπέστη κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου και χάνει το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι υπέστη κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου και χάνει το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Αργεντινός μέσος της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και μεταφέρθηκε από τα Σπάτα στο Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τις προσεχείς ημέρες σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», ο Ζουκουλίνι θα έμπαινε χειρουργείο άμεσα, αλλά υπάρχει ειδικός όρος στη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την αγγλική ομάδα, πριν αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο. Ήδη, ο γιατρό της Ένωσης, Άλκης Καλιακμάνης είναι σε επαφή με τους γιατρούς της αγγλικής ομάδας και θα στείλει τις εξετάσεις για να συναποφασίσουν, τι θα γίνει και το που θα γίνει η επέμβαση.

Τουλάχιστον δυο μήνες από τη στιγμή που θα μπει στο χειρουργείο, θα παραμείνει εκτός δράσης ο Αργεντινός παίκτης, όπως υπογραμμίζουν οι «κιτρινόμαυροι», μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι. Η ΑΕΚ θα στείλει τη γνωμάτευση στο ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι, με την εισήγησή της να είναι για άμεσο χειρουργείο. Οι Άγγλοι θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το αν θα κάνουν οι ίδιοι την επέμβαση ή η ΑΕΚ. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να εισηγηθούν πως ο παίκτης δε θα χειρουργηθεί και πως θα ακολουθεί από εδώ και στο εξής συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.