09/09/2013 • 11:36

Ο Μπουρούσης και ο μονόδρομος του Τρινκιέρι

Σε ένα απαιτητικό τουρνουά που θυμίζει μαραθώνιο, το βασικό ζητούμενο είναι η διαχείριση προσώπων, καταστάσεων και συναισθημάτων. Ψυχραιμία λοιπόν. Η Εθνική προσγειώθηκε απότομα από την γεμάτη αυτοπεποίθηση και πάθος Ιταλία, όμως έπειτα από μόλις 15 ώρες έχει να δώσει ένα δεύτερο παιχνίδι που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

15/05/2013 • 12:44

Η... άλλη προσέγγιση του Ολυμπιακού

Εστιάζοντας στην ευκολία με την οποία από το ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα γκρεμοτσακιζόταν στο παρκέ, οι περισσότεροι αγνόησαν την ικανότητά του να στέκεται ξανά στα πόδια του.

01/05/2013 • 12:22

Solid as a rock

Τρία χρόνια μετά την απόφαση για το πρώτο μνημόνιο, το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να θυμίζει την παλιά διαφήμιση με το αποστακτήριο του Jack Daniels, όπου τίποτα δεν είναι ικανό να διαφοροποιήσει την καθημερινή ρουτίνα.

11/04/2013 • 16:15

Το «τρικ των πέντε λεπτών» και η παραφωνία του Αντιτς

Η αναγκαιότητα για την προσθήκη ενός τρίτου περιφερειακού δημιουργού, που θα αποφορτίσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Ρόκι Λένι Ούκιτς, χτύπαγε στο μάτι εδώ και μήνες στον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες πριν το δεύτερο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, είναι ξεκάθαρο ότι το «αγκάθι» αυτό αποτελεί τον ρυθμιστικό παράγοντα της προσπάθειας των «πρασίνων» να σπάσουν την έδρα.