«Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Τον Κολοσσό έχρισαν φαβορι της προημιτελικής σειράς των πλέι οφς ανάμεσα στην ομάδα της Ρόδου και την Καβάλα, τόσο ο προπονητής των «Μακεδόνων», Δημήτρης Πρίφτης οσο και ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Τον Κολοσσό έχρισαν φαβορι της προημιτελικής σειράς των πλέι οφς ανάμεσα στην ομάδα της Ρόδου και την Καβάλα, τόσο ο προπονητής των «Μακεδόνων», Δημήτρης Πρίφτης οσο και ο Σωτήρης Καραποστόλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Πρίφτης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για 2η συνεχόμενη χρονιά μετέχουμε στα playoffs της Basket League. Στη σειρά αυτή, το προβάδισμα σαφώς διατηρεί ο Κολοσσός ΒΑΠ και λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας, αλλά και της γενικότερης πορείας και παρουσίας του στην κανονική περίοδο. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτής της σειράς των αγώνων».
 
Σωτήρης Καραποστόλου: «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Μετά από τη νίκη μας επί του Πανιωνίου και την κατάκτηση της 6ης προνομιούχου θέσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κλείσαμε κατά τον καλύτερο τρόπο μία άκρως πετυχημένη σεζόν. Πετύχαμε το στόχο μας σαν ομάδα, που ήταν η είσοδος μας στα playoffs. Τώρα έχουμε μια σειρά αγώνων με την 3η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ποιος είναι ο Κολοσσός, όπως μας ξέρουνε και αυτοί. Εμείς θα κάνουμε σε αυτή τη σειρά, ότι κάναμε όλη τη σεζόν σε κάθε παιχνίδι. Θα παλέψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.