Με οδηγό τον Μέσι

Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη "έφτιαξε" το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-1 επί της Σοσιεδάδ.

Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη “έφτιαξε” το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-1 επί της Σοσιεδάδ. Μόλις στο 9′ ο Αργεντίνος άσος έδωσε την ασίστ στον Τέγιο, ο οποίος με το “παρθενικό” του γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη των “μπλαουγκράνα”.

Ο Μέσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 72′ από πάσα του Άλβες, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Βέλα. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, με την Μπαρτσελόνα να κρατάει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρεάλ στους 7 βαθμούς και να παραμένει, φυσικά, το αουτσάιντερ στη “μάχη” του τίτλου.

Εκτός από τον Τέγιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο μόλις στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, όπου μπήκε σαν αλλαγή, στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ευρώπης βρέθηκαν και οι Τιάγκο, Ντος Σάντος, Κουένκα, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ (76′ Αμπιντάλ), Άλβες, Αντριάνο, Μασεράνο, Φάμπρεγας, Τιάγκο, Ντος Σάντος (76′ Μπούσκετς (83′ Πικέ), Μέσι, Τέγιο, Κουένκα

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Γκονζάλεθ, Κ. Μαρτίνεθ, Ιν. Μαρτίνεθ, Κανταμουρό, Αρανμπούρου, Πριέτο (84′ Αγκιρέτσε), Μπεργάρα, Πάρδο (77′ Γιορέντε), Ιφράν (58′ Βέλα), Γκριζμάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.