Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΕΠΕ & ΕΑΟΜ ΑμεΑ σε Σταύρο Κοντονή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, για την αμέριστη στήριξη στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, για την αμέριστη στήριξη στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία με τη ψήφιση στη Βουλή, κομβικών σημείων που αναδεικνύουν την προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια για την ισχυροποίηση του Παραολυμπιακού Κινήματος. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το θέμα των αδειών που δίνουν τη δυνατότητα στους αθλητές μας να προπονούνται και να προετοιμάζονται εντατικά, στο θέμα της πρόσληψης φροντιστών, στο θέμα για την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στα γήπεδα, αλλά και για την επέκταση και σε συνοδούς αθλητές (τυφλών αθλητών, αθλητών μπότσια κ.λ.π) όσον αφορά στα προνόμιά που τυγχάνουν από την Πολιτεία. 

Ο κ. Σταύρος Κοντονής, έδειξε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του και την συμπαράσταση προς τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, το προσωπικό ενδιαφέρον και την στήριξή στον χώρο του Παραολυμπιακού Αθλητισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.