Νέες σειρές, επιστροφές και blockbuster για την COSMOTE TV

Φωτιά τα τηλεκοντρόλ.Πλούσιο πρόγραμμα σε πρεμιέρες ταινιών και σειρών θα έχουν την ευκαιρία να...

Φωτιά τα τηλεκοντρόλ.

Πλούσιο πρόγραμμα σε πρεμιέρες ταινιών και σειρών θα έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές της COSMOTE TV.
Στο COSMOTE CINEMA 4HD, κάνει πρεμιέρα, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, η δραματική σειρά A Million Little Things με τον υποψήφιο για Emmy Ρον Λίβινγκστον, η οποία μας μεταφέρει στη νέα καθημερινότητα μιας παρέας φίλων ύστερα από τον απροσδόκητο θάνατο ενός μέλους της παρέας (Παρασκευή 28/9, 22.00) . Επίσης, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, έρχεται και ο 3ος κύκλος της σειράς MacGyver, reboot της ομώνυμης εμβληματικής σειράς των 80s (Κυριακή 30/9, 23.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει σε Α’ προβολή το blockbuster της Marvel, Black Panther (Κυριακή 30/9, 21.00, ζώνη Blockbuster) και η δραματική ταινία Τα Mυστήρια της Σικελίας (Sicilian Ghost Story) για την ιστορία μίας 13χρονης, η οποία όταν εξαφανίζεται ο συνομήλικος φίλος της, αποφασίζει να αναζητήσει μόνη της τα ίχνη του (Πέμπτη 4/10, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Πρεμιέρα στο κανάλι κάνει και η ταινία δράσης Mercury Plains για έναν Αμερικανό (Σκoτ Ίστγουντ), ο οποίος προσπαθώντας να ξεφύγει από το αδιέξοδο της ζωής του, μπαίνει σε μια παραστρατιωτική ομάδα εφήβων, που αγωνίζεται κατά των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό (Δευτέρα 1/10, 21.00, ζώνη Action), αλλά και οι ρομαντικές κομεντί Yes I Do (Τρίτη 2/10, 21.00) και Once Upon a Prince (Τετάρτη 3/10, 21.00). Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε Α’ Προβολή τη βραβευμένη σε τέσσερα διεθνή Φεστιβάλ Κινουμένων σχεδίων ταινία, Επιχείρηση Μαμά (Beyond Beyond) (Σάββατο 29/9, 21.00, ζώνη Family).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει σε Α’ προβολή η βραβευμένη στις Κάννες δραματική ταινία του διακεκριμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού (The Killing of a Sacred Deer), με τη Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φάρελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (Σάββατο 29/9, 22.00). Παράλληλα, στο πρόγραμμα της εβδομάδας συμπεριλαμβάνεται η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Voyage of Time, του υποψηφιου για 3 OSCAR® σκηνοθέτη, Τέρενς Μάλικ, με αφηγήτρια την Κέιτ Μπλάντσετ. To ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα πανόραμα εικόνων που καταγράφουν την ιστορία του σύμπαντος -από την απαρχή του έως τη σύγχρονη εποχή (Παρασκευή 28/9, 22.00, ζώνη Doc’o Clock).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, από 1/10 οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση τη συμπαραγωγή Αγγλίας-Πολωνίας Loving Vincent, το πρώτο φιλμ στην ιστορία του σινεμά ζωγραφισμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, για τη ζωή και τον μυστηριώδη θάνατο του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, καθώς και την ταινία Η Συμμορία Των 8 (Ocean’s 8) την τέταρτη ταινία της διάσημης σειράς ταινιών, με τις Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ και Αν Χάθαγουει.


Δ.Τ.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.