Ατρόμητος Πρίγκιπας

0
Γιώργος Λιώρης
24/07/2013 • 13:45
Ατρόμητος Πρίγκιπας
  • shares

.
Μετά λοιπόν τους κανονιοβολισμούς, τις προπόσεις με κρύα μπύρα για τον ερχομό του νεογέννητου και τις ευχές στις βιτρίνες των εμπορικών κέντρων αλλά και τιςreception των ξενοδοχείων η αγωνία χτυπά ξανά κόκκινο στην αναμονή της ανακοίνωσης του ονόματος.

Τελικά είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τους ʼγγλους,  που επιμένουν να συντηρούν ευλαβικά ένα θεσμό και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς, οικονομικά επώδυνο για την κοινωνία τους.  Για να αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι εν έτει 2013 ένας άνθρωπος κατοχυρώνει προνόμιο ανωτερότητας εκ γενετής έναντι των άλλων. 2.200 μωρά γεννήθηκαν στην Αγγλία την 22ηΙουλίου. . .
Για όλα ίσχυε το «it’s a boy», ή to «it’s a girl». Για τον καρπό του Γουίλιαμ και της Κέιτ υπήρξε on airδιόρθωση. «It’s a prince»! Δεν είναι λοιπόν αγόρι, είναι πρίγκιπας! 

Ο βασιλικός οίκος των Γουίνδσορ είναι μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Αυτό δε μπορεί να αγνοηθεί. Δε μπορεί επίσης να αγνοηθεί η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος που προσφέρει το Μπάκιγχαμ. Κι είναι περισσότεροι οι πολίτες στους δρόμους της Αγγλίας που δεν έκαναν παράκαμψη στη ροή της καθημερινότητας τους αγνοώντας τις «πινακίδες» κατεύθυνσης των μέσων ενημέρωσης. Γι’ αυτούς η μοναρχία είναι κομμάτι της παράδοσης και όχι της σημερινής κοινωνίας τους.
Στον εξαιρετικό Ατρόμητο που βλέπουμε μαζί με τον Αποστολή Λάμπο εδώ στο Τσέστερ θα αναφερθούμε πριν το δεύτερο φιλικό με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το οποίο επίσης θα μεταδώσει η Nova.

Στην ομάδα του Περιστερίου γίνεται δουλειά υψηλού επιπέδου στα δάση του Κάρντεν. . .

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.