Αρναούτοβιτς, Μπέιλ και Άλμπα για Μάντσεστερ Γιουάιτεντ

Οι υποψήφιοι που ακούγονται για να αγωνιστούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν, είναι αρκετοί. Μετά τον Γκάρεθ Μπέιλ, τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη μακροσκελή λίστα, είναι αυτά του Αρναούτοβιτς και του Άλμπα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  μετά από μια κακή σεζόν, θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και για να γίνει αυτό, ο προπονητής της ομάδας Ζοζέ Μουρίνιο, ξέρει πως πρέπει η ομάδα του να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Ένας από του στόχους του Πορτογάλου τεχνικού φαίνεται να είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς της Γουέστ Χαμ, με τον οποίο ο «Special one» είχε συνεργαστεί μαζί του στην Ίντερ. Ο 29χρονος Αυστριακός στράικερ  μετακόμισε στα «σφυριά» πέρυσι το καλοκαίρι πετυχαίνοντας 11 γκολ και έξι ασίστ, στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο νησί, κάνουν λόγο για κόστος μετεγγραφής που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. 

Επίσης, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ακουστεί το όνομα του Ζόρντι Άλμπα. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τελειώνει με τη Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής να μην του έχει προτείνει νέο, κάτι που τον έχει προβληματίσει και ήδη μιλάει με άλλες ομάδες. Πάντως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη καθώς και η Τσέλσι φαίνεται να έχει στοχεύσει στην απόκτησή του.

Μεταξύ άλλων ωστόσο τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, εξακολουθούν να αναφέρουν το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ για τη Γιουνάιτεντ. Τελευταίες φήμες, κάνουν λόγο πως ο Ζοζέ Μουρίνιο σκοπεύει να παραχωρήσει τον Πογκμπά ως ανταλλαγή για την απόκτηση του Ουαλού επιθετικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.