Ρούμπιο: «Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Χαρούμενος με την φάση στην οποία βρίσκεται η καριέρα του δήλωσε ο Ρίκι Ρούμπιο σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Marca”. Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έφτασαν ως τα ημιτελικά της Δύσης, μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του αλλά και την φετινή πορεία της Μπαρσελονα.

Χαρούμενος με την φάση στην οποία βρίσκεται η καριέρα του δήλωσε ο Ρίκι Ρούμπιο σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Marca”. Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έφτασαν ως τα ημιτελικά της Δύσης, μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του αλλά και την φετινή πορεία της Μπαρσελονα. 

Για τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της ημιτελικής σειράς με το Χιούστον:

Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν πολύ σκληρό στο σημείο που συνέβη γιατί δεν με άφησε να παίξω για 1.5 εβδομάδα. Αλλά τελείωσε ευτυχισμένος τη σεζόν και περήφανος για αυτά που καταφέραμε σαν ομάδα, αλλά και εγώ σε ατομικό επίπεδο.

Για το αν αισθάνεται όμορφα ακούγοντας πως η απουσία ήταν καθοριστική: 
Όχι, καθόλου. Το να μην μπορείς να παίξεις πονάει. Επίσης είναι δύσκολο γιατί αισθανόμουν λίγο σαν ο συναισθηματικός ηγέτης της ομάδας. Αλλά θα θυμάμαι αυτή την περίοδο με θετικό τρόπο. 

Αν είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του: 
Η καλύτερη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά ναι, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Έχω ωριμάσει προσωπικά και επαγγελματικά. Έχω ακόμη πολλά να δώσω και με πολλή δουλειά αυτό το καλοκαίρι μπορώ να τα δείξω. Είμαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. 

Για το αν είναι πιθανή κάποια έκπληξη στο μέλλον του: 
Θα συνεχίσω στη Γιούτα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ήδη με τον προπονητή μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Στο μέλλον θα με δείτε να συνεχίζω να παίζω με τη Γιούτα. 

Για το αν είναι αισιόδοξος:
Βλέπω πολύ μέλλον στην ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα με σημαντική εμπειρία αλλά και πείνα να βελτιωθούμε τόσο ατομικό όσο και ως ομάδα. Έχουμε καλή επαφή μεταξύ μας και αυτό είναι που κάνει αυτό το γκρουπ ενωμένο. 

Για τις αμφιβολίες που είχαν πολλοί για την πορεία της Γιούτα:
Ήμασταν τυχεροί που η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και ισχυρό χαρακτήρα. Όχι μόνο δεν επηρεαστήκαμε από την κριτική, αλλά μας έδωσε και μεγαλύτερο κίνητρο. 

Για το αν θα παίξει με την εθνική Ισπανίας στα «παράθυρα» των προκριματικών:
Θα παίξω μέχρι που το σώμα μου πει «αρκετά». 

Για τις προβλέψεις του στους τελικούς του NBA:
Στο πρώτο παιχνίδι οι Καβαλίερς έχασαν μια χρυσή ευκαιρία. Τώρα πηγαίνουν στο γήπεδο του Λεμπρόν και εκεί είναι ακόμα ισχυρότερος. Όμως νομίζω ότι ο Λεμπρόν πρέπει να αποδείξει ότι είναι υπεράνθρωπος για να κερδίσει το Κλίβελαντ τους τελικούς. Έχει κάνει απίστευτα πράγματα, αλλά απέναντι στον Κάρι που βάζει 9 τρίποντα λες και παίζει μονό με τους φίλους του, είναι πολύ δύσκολο. 

Για τον Λεμπρόν:
Μπορούμε ήδη να τον συγκρίνουμε με τους μεγάλους της ιστορίας του αθλήματος, χωρίς αμφιβολία. Θέλει να είναι καλύτερος κάθε χρόνο και κάθε φορά που νομίζεις ότι έχει πιάσει ταβάνι, αυτός αποδεικνύει ότι υπάρχει και επόμενο επίπεδο. Είναι τρομακτικό να βλέπεις τι μπορεί να κάνει. 

Για το ισπανικό πρωτάθλημα: 
Η Μπαρσελόνα είναι υπερβολικά ασταθής. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι από την Μπασκόνια με 20 πόντους διαφορά δεν είναι λογική. Η Μπασκόνια είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η Ρεάλ είναι απίστευτη. Έχει τον ίδιο κορμό πολλά χρόνια τώρα και έχει την εμπειρία. Αυτό την βοήθησε να κερδίσει την Ευρωλίγκα. 

Για το αν είναι πεινασμένος για την επόμενη σεζόν: 
Έχοντα ήδη φτάσει στα ημιτελικά, έχω κίνητρο και προοπτική για το μέλλον, αλλά θέλω ακόμη περισσότερα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.