Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη

Γιάννης Φουρνάρος
13/03/2015 • 00:33
Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη
  • shares

Θα περίμενα από όλες τις ομάδες να συμφωνήσουν ότι ένας τύπος που μπαίνει παράνομα στον αγωνιστικό χώρο, με κουκούλες και καπνογόνα ή σιδερολοστούς στα χέρια, δεν αποτελεί ηθικό τιμωρό καμίας συμπεριφοράς προπονητή ή ποδοσφαιριστή. 

Θα περίμενα από μία ομάδα να διακόψει το συμβόλαιο ή να τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο μέλη της, ποδοσφαιριστές ή προπονητές, επειδή προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, αντίπαλους οπαδούς ή προβαίνουν σε αντιαθλητικές, αντισυναδελφικές συμπεριφορές. 

Θα περίμενα να γίνεται χρήση του βίντεο και να τιμωρούνται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές όταν κάνουν άσεμνες χειρονομίες ή χτυπούν εκτός φάσης αντιπάλους (χωρίς να το αντιληφθεί ο διαιτητής). 

Θα περίμενα να μην ακούω από νεοεκλεγέντες του ΠΣΑΤ ότι πρέπει να προστατευτεί η ΑΕΚ, με αφορμή την παρουσία ενός μη δημοσιογράφου (άσχετα αν ήταν) μετά τη λήξη της συνέντευξης Τύπου του ΟΑΚΑ. 

Θα περίμενα να μην υπάρχουν μπράβοι σε μία αίθουσα Τύπου, λες και ελοχεύει κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας κάποιου προπονητή.

Θα περίμενα να μην ακούω από νεοεκλεγέντες του ΠΣΑΤ να παραγοντίζουν και να γίνονται χειρότεροι απ' αυτό που κατηγορούν. 

Θα περίμενα από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να δημοσιεύουν τις θέσεις, διαρροές, non paper, όπως θέλετε πείτε το, των ομάδων, στο πλαίσιο του... αντικειμενικού ρεπορτάζ που κάνουν. 

Θα περίμενα τα media να μην εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους ή των "αφεντικών" τους (το άλλο με τον τοτό...).

Θα περίμενα από τους δημοσιογράφους, όταν κάνουν παράπονα για στοχοποίησή τους, από άλλα Μέσα, τουλάχιστον να μην κάνουν τα ίδια. 

Θα περίμενα από τον ΠΣΑΠ, εκτός από το να αναδεικνύει τις συναδελφικές συμπεριφορές, τύπου Αραβίδη - Μανιάτη (και πολύ καλά κάνει), να στηλιτεύει δηλώσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και που τον τελευταίο χρόνο έχουν δυστυχώς αυξηθεί. Και δεν εννοώ με ανακοινώσεις.  

Θα περίμενα από την κυβέρνηση να σταματήσει να μιλάει σε όποιο Μέσο κυκλοφορεί και να έχει ως στόχο μόνο τις εντυπώσεις και την μετατόπιση ευθυνών. 

Θα περίμενα από την κυβέρνηση, μετά την επιτυχία που είχε το μέτρο με το κεκλεισμένων των θυρών στα γήπεδα της superleague μόνο, να αναθεωρούσε τις απόψεις της, καθώς το θέμα δεν είναι συγκεκριμένης αγωνιστικής κατηγορίας ή αθλήματος. 

Θα περίμενα από την ελληνική αστυνομία και την ελληνική δικαιοσύνη να φτάνει ως το τέλος περιπτώσεις χουλιγκάνων.

Θα περίμενα από τις ΠΑΕ να κόψουν από το γήπεδο αυτούς που αμαυρώνουν τη συνολική εικόνα της ομάδας τους - έτσι όπως πάντα αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους. 

Θα περίμενα από ΠΑΕ να μη χρησιμοποιούν αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια, είτε ως μπράβους, είτε ως σεκιούριτι, είτε ως υπεύθυνους ασφαλείας, είτε ως συνομιλητές τους. 

Θα περίμενα από την ΕΠΟ και τη superleague να κρατά ίσες αποστάσεις στα ίδια φαινόμενα. 

Θα περίμενα τις αποφάσεις από τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ και της superleague σε μία μέρα και να μην "σέρνεται" πάντα ένα παρασκήνιο, πιέσεις, "μαγειρέματα". 

Και γιατί "περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη", δυόμισι μήνες μετά τα Χριστούγεννα; Γιατί όλοι οι παραπάνω μας πουλάνε τρέλα, να μην πουλήσω και εγώ λίγο;
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη