Τι έκαναν Μέσι και Κόκε την ημέρα του τελικού;

Δείτε το βίντεο, με πλάνα από την Ισπανική τηλεόραση και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταξιδέψετε, να μην θαυμάσετε.
Γιάννης Φουρνάρος
24/05/2016 • 21:14
Κύπελλο Κόπα Ντελ Ρέι
  • shares
Δείτε το βίντεο, με πλάνα από την Ισπανική τηλεόραση και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταξιδέψετε, να μην θαυμάσετε. Το βίντεο είναι χωρισμένο σε τέσσερις ενότητες.

Η πρώτη αφορά τη... βόλτα του τροπαίου στα πιο γνωστά σημεία της Μαδρίτης. Μία βόλτα στην οποία περνάει και το μήνυμα refugees welcome, πριν καταλήξει στο Βιθέντε Καλντερόν, γήπεδο που φιλοξένησε τον τελικό.

Η δεύτερη ενότητα μας δείχνει πώς φτιάχνετε το κύπελλο, πόσο ζυγίζει, που φυλάσσεται, πριν καταλήξει στο γήπεδο και στα χέρια των νικητών.

Η τρίτη ενότητα έχει ως πρωταγωνιστές τους Μέσι και Κόκε. Τι έκαναν από το πρωί που ξύπνησαν - με τον ύμνο της Μπάρτσα ως ξυπνητήρι ο Λέο -, που βρέθηκαν, πώς τους υποδέχτηκε το κοινό, την είσοδό τους στα αποδυτήρια.

Η τέταρτη και τελευταία καταγράφει τις μεγάλες στιγμές του αγώνα. Καλύτερες φάσεις, αντιδράσεις, γκολ, πανηγυρικά, αντιδράσεις κοινού. Πραγματικά απολαυστικό... 
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32