Βραβεύτηκε από Έλληνες οπαδούς της Ντόρτμουντ ο Μπαρτρά

Αντιπροσωπεία φίλων της Ντορτμουντ από το επίσημο ελληνικό fan club των Βεστφαλών βρέθηκε στο ξενοδοχείο που μένει η Μπέτις στην Αθήνα και βράβευσε τον Μαρκ Μπαρτρά για την προσφορά του στο γερμανικό σύλλογο .

Αντιπροσωπεία φίλων της Ντορτμουντ από το επίσημο ελληνικό fan club των Βεστφαλών βρέθηκε στο ξενοδοχείο που μένει η Μπέτις στην Αθήνα και βράβευσε τον Μαρκ Μπαρτρά για την προσφορά του στο γερμανικό σύλλογο .

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

” Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Μαρκ Μπαρτρά στην Αθήνα, καθώς αντιπροσωπεία από το επίσημο κλάμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα είχε οργανώσει μια βράβευση για τον ποδοσφαιριστή της Μπέτις.

Ο Ισπανός άσος είχε ένα σχετικά σύντομο πέρασμα από την Μπορούσια, αλλά κατάφερε να ζήσει τόσα πολλά με την ομάδα, κατακτώντας ένα κύπελλο Γερμανίας και όντας το κύριο θύμα της βομβιστικής επίθεσης στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ πριν τον αγώνα με τη Μονακό το 2017. Γι’ αυτό άλλωστε λατρεύεται ως ήρωας στην πόλη της Βεστφαλίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club εξασφάλισε την άδεια από τους ανθρώπους της Μπέτις να συναντηθεί με τον Μπαρτρά στο ξενοδοχείο τωνΙσπανών παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ώστε να του παραδώσει το βραβείο.

Παράλληλα, τα παιδιά του κλαμπ δεν έχασαν την ευκαιρία να «ντύσουν» τον Ισπανό άσο ξανά με τα κιτρινόμαυρα χρώματα του κλαμπ!Ο Μπαρτρά μόνιμα χαμογελαστός και ευδιάθετος ένιωθε μεν έκπληκτος για αυτή την ενέργεια,όμως το απολάμβανε απόλυτα.

Μάλιστα, κοίταζε την τιμητική πλακέτα που ήταν γραμμένη στα αγγλικά και στη συνέχεια την μετέφραζε στους ανθρώπους του γραφείου τύπου της Μπέτις.“Σ’ ευχαριστούμε αρχικά που μας δέχθηκες και εν συνεχεία για τα όσα πρόσφερες στην Μπορούσια. Σύντομο διάστημα, αλλά είσαι κομμάτι αυτού του συλλόγου. Θέλαμε να σε βραβεύσουμε για τα όσα πρόσφερες στην ομάδα” ήταν κάποια από τα λόγια που του είπαν οι φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Μπαρτρά δέχθηκε τα δώρα του κλαμπ, το κασκόλ και τη μπλούζα και παρουσία των Ισπανών που απαρτίζουν το δημοσιογραφικό τιμ (και φρόντισαν να τραβήξουν πλάνα της βράβευση για το κανάλι τους, αλλά και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσής τους), ευχαρίστησε το κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ για το βραβείο και ευχήθηκε τα καλύτερα για το κλαμπ, ενώ αποκάλυψε ότι δέθηκε πάρα πολύ με τη Μπορούσια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.