Πλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ ο Αλέγκρι

Ο Μάσιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί να δει την Γιουβέντους να ακολουθεί τα βήματα της Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του Τορίνο.

Ο Μάσιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί να δει την Γιουβέντους να ακολουθεί τα βήματα της Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του Τορίνο. 
Οι παίκτες του Aλέγκρι, νίκησαν σε όλα τα 10 παιχνίδια που έχουν παίξει έως τώρα και η μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Ιταλίας, βρίσκεται μόνο τρεις αγώνες μακριά από το απόλυτο ρεκόρ που κατέχει η Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο από το 1992, όταν νίκησε και στα 13 πρώτα παιχνίδια της σεζόν.   

«Ως νεαρός προπονητής μου άρεσε να κερδίζω προπονητές, όπως ο Καπέλο» δήλωσε ο Aλέγκρι στην Corriere dello Sport..
«Θέλουμε να γίνουμε το νούμερο ένα».
 Τα επόμενα τρία ματς πρωταθλήματος για τους «bianconeri» είναι ευνοϊκά. Θα φιλοξενήσουν την Τζένοα το επόμενο Σαββατοκύριακο, πριν από ένα ταξίδι στην Τοσκάνη για να αντιμετωπίσουν την Έμπολι το επόμενο Σάββατο. Το πρόγραμμα πρωταθλήματος του Νοεμβρίου αρχίζει με ένα παιχνίδι στο Τορίνο, εναντίον του Κάλιαρι.

Το κλειδί στη προσπάθεια της για το ρεκόρ, φαίνεται να είναι η τρίτη αγωνιστική στο Champions League, όταν η Γιουβέντους ταξιδεύει στο Old Trafford για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέγκρι ήταν παίκτης της Πεσκάρα όταν ο Μίλαν έκανε το ρεκόρ πριν από 26 χρόνια. 
«Ήμουν στο γήπεδο όταν η ομάδα του Καπέλο επέστρεψε από το 4-2 για να κερδίσει 5-4 και ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη. Στη συνέχεια, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα χάσει και πάλι μέσα στη σεζόν». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.