Βασιλειάδης: Ο κόσμος έγινε περήφανος για εμας

Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε... Ο Κώστας Βασιλειάδης βλέπει το Μπιλμπάο να «σείεται» στους ρυθμούς της ομάδας του μετά τη «μεγάλη» νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. «Δεκαετίες ολόκληρες, ο κόσμος εδώ είναι περήφανος για την θρυλική Αθλέτικ. Τώρα και για μας», τόνισε.

Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε… Ο Κώστας Βασιλειάδης βλέπει το Μπιλμπάο να «σείεται» στους ρυθμούς της ομάδας του μετά τη «μεγάλη» νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. «Δεκαετίες ολόκληρες, ο κόσμος εδώ είναι περήφανος για την θρυλική Αθλέτικ. Τώρα και για μας», τόνισε.
Ο Έλληνας γκαρντ των Βάσκων, που ήταν ο ηγέτης τους στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Ρώσους, μίλησε στο «eurohoops.net» για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη μετά το 1-2 στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκα. «Δεν περιγράφεται το συναίσθημα που βιώνουμε. Οι άνθρωποι της πόλης περιμένουν να έρθει η μέρα του αγώνα για να ανεβάσουν τις σημαίες στα μπαλκόνια, να νιώσουν περήφανοι, να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν με την ψυχή τους.
Ο προπονητής του, Φώτης Κατσικάρης, τον έχει στηρίξει σε όλη την πορέια του στην Μπιλμπάο και ο Κώστας αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπο του. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ο ίδιος παίκτης που βλέπαμε στο πρόσφατο παρελθόν, η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. «Αν είμαι ο ίδιος; Πλάκα κάνεις; Η μέρα με την νύχτα είμαι! Και οφείλω να ευχαριστήσω για αυτό τον σύλλογο, τον Φώτη Κατσικάρη και ολόκληρο τον οργανισμό της Μπιλμπάο που πίστεψε σε μένα. Πλέον μπορώ να προσφέρω αρκετά ακόμα πράγματα στο παρκέ, όχι με αποκλειστικό στόχο να σκοράρω, αλλά να κάνω την ομάδα μου καλύτερη», είπε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.