Μπλατ: «Σκληρά και γεμάτα ένταση παιχνίδια»

Σκληρές μάχες και πολύ ένταση περιμένει στα παιχνίδια της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Σκληρές μάχες και  πολύ ένταση περιμένει στα παιχνίδια της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τεχνικός των Ισραηλινών αναφέρθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού και σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας του.

«Η σειρά όπως έχει εξελιχθεί είναι ενδεικτικό της ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρο πως έρχεται στο Τελ Αβίβ πάνοπλος όπως θα είμαστε κι εμείς. Τα δύο επόμενα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στην Nokia Arena και όπως οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ μια τόσο εκπληκτική ατμόσφαιρα, το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί μας οπαδοί. Περιμένουμε να δούμε δύο πολύ σκληρά και γεμάτα ένταση παιχνίδια. Θα είναι πολύ μεγάλα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλου ανέφερε: «Πετύχαμε το πρώτο μέρος των στόχων μας στην Αθήνα, παίρνοντας τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρει πως να κερδίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με πάθος για να πάρουμε τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.