Πήρε θέση η ΕΠΟ για τα δημοσιεύματα

Επίσημη θέση πήρε η ΕΠΟ για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τα οποία ανέφεραν πως διεκδικεί τη στήριξη της UEFA στις προσεχείς εκλογές.

Επίσημη θέση πήρε η ΕΠΟ για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τα οποία ανέφεραν πως διεκδικεί τη στήριξη της UEFA στις προσεχείς εκλογές. 

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ακολουθήσει την τακτική να μην απαντά στην κριτική που δέχεται από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ακόμη και σε περιπτώσεις που αυτή είναι ιδιαιτέρως άδικη. Υπάρχουν όμως φορές που η κριτική ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία και διαστρέφει την πραγματικότητα. 

Ούτε καν ανταγωνιστική χώρα, η οποία μπορεί να μάχεται για δικούς της λόγους τη χώρα μας δεν θα μπορούσε να εμπλέξει ένα τόσο σπουδαίο γεγονός, όσο είναι μια κορυφαία διεθνής συνάντηση της UEFA για να επιτεθεί κατά της διοίκησης της ΕΠΟ και στην ουσία κατά της Ελλάδας. 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει διοργανώσει τα τελευταία χρόνια σημαντικές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία, με πιο πρόσφατη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων πέρσι το καλοκαίρι. Με αυτό τον τρόπο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Διεθνών Συνομοσπονδιών, ώστε να φιλοξενεί μεγάλης σημασίας συναντήσεις. 

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Έλληνες φιλάθλους και γενικότερα τους Έλληνες πολίτες ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεν πρόκειται να σταματήσει να εργάζεται και να διεκδικεί για τη χειμαζόμενη από την κρίση χώρα μας ευκαιρίες με σημαντικό ποδοσφαιρικό και οικονομικό μακροπρόθεσμο όφελος, φοβούμενη μήπως ένα τέτοιο επίτευγμα θεωρηθεί από κάποιους ως προεκλογικό. Δημοσιεύματα που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και υπονομεύουν δυνατότητες για τη χώρα δεν θα μένουν αναπάντητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.