Ικανοποίηση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο»

Απόλυτη ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι στην ΑΕΚ, μετά τη νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Απόλυτη ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι στην ΑΕΚ, μετά τη νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, για το «σπάσιμο» του αήττητου σερί των «ερυθρολεύκων» και παράλληλα την εικόνα, που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο ματς του Σαββάτου. Ο Γκουστάβο Πογιέτ έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με την εικόνα της ομάδας του, αν και θεωρεί πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. 

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν έκρυψαν την ικανοποίησή του και για την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, καθώς περισσότεροι από 45 χιλιάδες θεατές, στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας του Πογιέτ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Ένωσης υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει φόβος τιμωρίας, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει κάποιον θεσμικό ρόλο στην Ένωση.

Τέλος, η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα. Ο Πογιέτ δεν υπολογίζει για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στο «Καυτανζόλγειο» Στάδιο, στους Σοϊλέδη, Γκάλο και Αραβίδη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.