Εντυπωσιακή η Τότεναμ

Την ξέφρενη πορεία της συνέχισε η Τότεναμ, που συνέτριψε με 5-0 τη Νιουκάστλ. Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ αποδείχθηκε... παράσταση για έναν ρόλο, με τα «σπιρούνια» να φτάνουν το σκορ στο 4-0 από το 34ο λεπτό.

Την ξέφρενη πορεία της συνέχισε η Τότεναμ, που συνέτριψε με 5-0 τη Νιουκάστλ. Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ αποδείχθηκε… παράσταση για έναν ρόλο, με τα «σπιρούνια» να φτάνουν το σκορ στο 4-0 από το 34ο λεπτό.
 
Με τα γκολ των Ασού Εκότο και Σαχά στο 4′ και το 6′ αντίστοιχα οι γηπεδούχοι έδειξαν στους αντιπάλους ότι δεν έχουν και πολλές ελπίδες. Στο 20′ ο Σαχά διπλασίασε τα τέρματά του, ενώ με τον Κράνιτσαρ να σημειώνει το 4-0 στο 34′, το ματς έμοιαζε να τελειώνει οριστικά.
 
Η Νιουκάστλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 65′ από τον Αντεμπαγιόρ. Ο Αφρικανός επιθετικός μάλιστα, είχε δώσει την τελική πάσα και στα τέσσερα προηγούμενα γκολ της ομάδας του.
 
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Ντόουσον, Κινγκ (75′ Νέλσεν), Ασού Εκότο, Μπέιλ (68′ Λένον), Γουόκερ, Κράνιτσαρ, Μόντριτς, Πάρκερ, Σαχά (68′ Ντεφόε), Αντεμπαγιόρ
 
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμπσον, Πιρτς, Γουίλιαμσον, Σαντόν, Γκουτιέρες, Γκάθρι (86′ Λόβενκραντς), Ομπερτάν (46′ Φέργκιουσον), Μπα, Σισέ (68′ Γκόσλινγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.