Νίκη στην επικοινωνία, αναμονή για την ουσία!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.
0
Δημήτρης Παπανικολάου
17/05/2018 • 08:19
Από αντίπαλος, παίκτης του Ολυμπιακού ο Λάζαρος.
  • shares
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών. Ίσως αποδειχθεί μάλιστα και το πρόσωπο της χρονιάς!

Διότι ως mvp της ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου 24 χρόνια μετά από την Ένωση...

Διότι πριν καν λήξει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους (30-6) ανακοινώθηκε (στις 15-5) ότι εντάσσεται στο δυναμικό του Ολυμπιακού...

Διότι ενώ πριν λίγες ημέρες τον αποθέωναν οι φίλοι της ΑΕΚ και τον έβριζαν εκείνοι των αντιπάλων (μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού), σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...

Διότι έδωσε τροφή για την ανάλυση της περίπτωσής του από κάθε νομικό και δικηγόρο που έχει γνώση περί κανονισμών και συμβολαίων...

Διότι η μεταγραφή του μπορεί να λήξει σύντομα, αλλά μπορεί και να γίνει το σήριαλ του καλοκαιριού...

Αλλά και γιατί μόλις λήξει και παίξει έστω κι ένα ματς με τον Ολυμπιακό θα γράψει ιστορία ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ποδοσφαιριστής που κατάφερε να φορέσει τη φανέλα των big 4 (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ).

Η απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά έχει ήδη σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, κάτι που θεωρώ ότι θα συνεχιστεί για καιρό.

Σαφώς και η περίπτωση του Λάζαρου αποτελεί μια σημαντική επικοινωνιακή νίκη του Ολυμπιακού έναντι της ΑΕΚ. Ωστόσο υπάρχει και η ουσία.

Και η νίκη των ερυθρόλευκων θα είναι ουσιαστική μόνο αν ο Χριστοδουλόπουλος πετύχει στον Ολυμπιακό όσα και με την ΑΕΚ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Γι αυτό όμως πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή οπότε και θα γνωρίζουν τα πεπραγμένα του Λάζαρου με την ομάδα που φαίνεται να συμπαθούσε περισσότερο από κάθε άλλη όταν ήταν πιτσιρικάς.


Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live