«Είχαμε ένα αστείο γκολ κι ένα υπέροχο γκολ!»

Η ήττα της Αργεντινής και ο τρόπος όπως αυτή ξεκίνησε από την Κροατία αποτελούν το βασικό αντικείμενο σχολιασμού διεθνώς

Ο παλαίμαχος άσσος της Λίβερπουλ και επί σειρά ετών επίσημος σχολιαστής του BBC (τηλεόραση, ραδιόφωνο και site) Μαρκ Λόρενσον πήρε θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κροατίας με την Αργεντινή με επίκεντρο, ασφαλώς, τα δύο γκολ της αναμέτρησης..

Αρχικά καυτηρίασε την γκάφα του Λατινοαμερικάνου γκολκίπερ Καμπαγιέρο απ’ όπου και ξεκίνησε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.
«What on earth Caballero thinking» είπε, σε μια δικιά μας εκδοχή του «τι στην ευχή (ή τίποτε άλλο;)… σκέφτονταν ο Καμπαγιέρο;»

Ο Λόρενσον σχολίασε επίσης πως έχει δει ο κόσμος πολλές τέτοιες γκάφες στο ποδόσφαιρο όμως στη συγκεκριμένη κρίθηκε, μάλλον, η ροή ενός τόσο δυνατού αγώνα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε αριστουργηματικό το τελείωμα της φάσης από τον Ρέμπιτς.

Μετά παραδέχθηκε, «είχαμε ένα αστείο γκολ κι ένα υπέροχο γκολ» όταν ο Μόντριτς έκανε το 2-0 και κάπου εκεί «κλείδωσε» το παιχνίδι..
Όπως και πολλοί άλλοι σχολιαστές ανά την υφήλιο έτσι κι ο Λόρενσον επεσήμανε την αδυναμία της Αργεντινής όχι μόνο στο δημιουργικό κομμάτι αλλά ακόμα και στο να κρατήσει τη μπάλα!
Όσο για τον τίτλο στο μεγάλο διαδικτυακό κομμάτι του μεγάλου Βρετανικού Ραδιοτηλεοπτικού ΜΜΕ; 
«Αργεντινή – Κροατία 0-3.. Η Αργεντινή του Sambolic (λογοπαίγνιο με «καρφιά» για τον προπονητή Σαμπάολι) παρέδωσε το ξίφος της»!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.