Το ενδιαφέρον στις… ΗΠΑ

Ο σχεδιασμός του ρόστερ του Άρη για την επόμενη σεζόν μεταφέρεται στο περιθώριο του Summer League του NBA

Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στο Summer League του NBA, ως μέλος του τεχνικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς, από τις 6 έως τις 17 Ιουλίου, μετατοπίζει στις ΗΠΑ το ενδιαφέρον του Άρη, σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.
Ο προπονητής των «κίτρινων» έχει στην ατζέντα του και μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με τον Άρη, τα οποία μπορεί να χειριστεί στις ΗΠΑ. Παράδειγμα, στο στόχαστρο των «κίτρινων» είναι ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος έχει πρόταση και από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης του προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο (διετές), τον θέλει για πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε όλα αυτά μπορεί να είναι κίνητρα για τον Αμερικανό γκαρντ.
Άλλο θέμα που μπορεί να διαχειριστεί ο Αγγέλου στο περιθώριο του Summer League είναι αυτό του Μάικλ Κάιζερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύμη. Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ είναι στο πλάνο του προπονητή των «κίτρινων», βρίσκεται στις ΗΠΑ, οπότε μπορεί να γίνει μια επαφή και με αυτόν.
Εννοείται ότι ο Αγγέλου μπορεί στις ΗΠΑ να ασχοληθεί και με άλλες περιπτώσεις παικτών, που έχει υπόψη. Την ίδια στιγμή ένα άλλο θέμα μείζονος σημασίας για τους «κίτρινους», αυτό της ανανέωσης της συνεγασίας με τον Δημήτρη Φλιώνη, όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Άρης, μετατίθεται για μετά τις 17 Ιουλίου και την επιστροφή του Αγγέλου από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα. Η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στην πρόταση του Άρη, οπότε το ζήτημα παγώνει μέχρι τότε.
Ανοικτό πάντα είναι και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των «κίτρινων» με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Αναμένεται η επιστροφή του από τις υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του. Να απαντήσει, δηλαδή, θετικά ή αρνητικά στην πρόταση του Άρη.
Σλαφτσάκης: «Όνειρο να παίξω στον Άρη!»
Εκείνος, πάντως, που εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έναρξη της συνεργασίας του με τους «κίτρινους», είναι ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Σε δήλωση που έκανε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, τόνισε: «είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Από την πλευρά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη».
Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, έχοντας στο πλευρό του αυτό το κοινό. Θα προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε με τη βοήθεια και του κόσμου να φύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα αντεπεξέλθουμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που θα υπάρχουν».
Για να καταλήξει, κάνοντας λόγο για την παρουσία του Αγγέλου στην ομάδα: «Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην απόφασή μου. Θα έλεγα πως ήταν ‘βαρόμετρο’ στην επιλογή μου να έρθω σε μια ομάδα με τεράστια οντότητα, όπως ο Άρης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.