Ο καλύτερος ας πάρει τα... γάντια!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την απόκτηση του Λεάλι από τον Ολυμπιακό και το πώς θα κάνει καλό στον Καπίνο.
0
Δημήτρης Παπανικολάου
07/07/2016 • 08:10
Η ευκαιρία του Καπίνο.
  • shares
Ο Νικόλα Λεάλι θα είναι όπως όλα δείχνουν η μεγάλη ευκαιρία του Στέφανο Καπίνο να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να γίνει ο πρώτος γκολκήπερ της Εθνικής. Αρκεί να την πιάσει κι ο ίδιος από τα... μαλλιά και να μην την αφήσει να του φύγει.

Διότι αυτή τη φορά δεν θα έχει να συναγωνιστεί τον... ασυναγώνιστο Ρομπέρτο, αλλα έναν συνομήλικό του. Και μπορεί ο Λεάλι να θεωρείται στην Ιταλία το μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο και στη Γιουβέντους να πιστεύουν οτι θα γίνει ο νέος Μπουφόν, αλλά σήμερα δεν είναι ο έτοιμος, ο φτασμένος τερματοφύλακας.

Οπως ακριβώς ο Καπίνο με την Ελλάδα, έτσι κι ο Λεάλι έχει παρουσία σε όλες σχεδόν τις εθνικές ομαδες της Ιταλίας, με εξαίρεση την μεγάλη "Σκουάντρα Ατζουρα" όπου ακόμα κυριαρχεί ο Τζίτζι. 

Κατά συνέπεια η επιλογή του Ολυμπιακού και του Βίκτορ φαίνεται να βρίσκει στην ίδια αφετηρία τους δυο 23χρονους τερματοφύλακες των πρωταθλητών.

Είναι λοιπόν ο μεταξύ τους συναγωνισμός που θα δώσει τη φανέλα του βασικού σε κάποιον απο τους δύο. Είναι η σκληρή δουλειά, η θέληση, η σταθερότητα και φυσικά οι οποίες συγκυρίες που θα παίξουν το ρόλο τους.

Το βέβαιο είναι πως αυτή τη φορα ο Καπινο δεν είναι "χαμένος απο χέρι" λόγω της παρουσίας ενός έμπειρου και αδιαφιλονίκητα καλύτερου γκολκήπερ. 

Το αντίθετο θα έλεγα. Έχει την ευκαιρία του γιατι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον υγιή ανταγωνισμό που προκαλεί η παρουσια ενός περίπου ταυτόσημου σε παραστάσεις συμπαίκτη του. 

Και ο Καπίνο και ο Λεάλι θέλουν να γίνουν το Νο1 σε Ολυμπιακό, Ελλάδα, Ιταλία και Γιουβέντους. Κι εδώ δεν πρόκειται για άνιση μάχη. Ο καλύτερος θα κερδίσει! 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, 17:15

Live