Βάλτε μπροστά τους καλύτερους που έχετε!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για τις επιστροφές των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τόνι Σαβέβσκι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αντίστοιχα και υπογραμμίζει πως οι ομάδες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τους καλύτερους που διαθέτουν.
0
Δημήτρης Παπανικολάου
16/05/2016 • 08:32
Οι Ζιλμπέρτο, Καρεμπέ, Κούδας και Σαβέβσκι
  • shares
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό κι ο Τόνι Σαβέβσκι στην ΑΕΚ. Σε διαφορετικά πόστα, αλλά δεν έχει σημασία.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιώργος Κούδας, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα του δικεφάλου του βορρά, δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί σε θέση κλειδί στον ΠΑΟΚ.

Προτείνω λοιπόν, στους κ. κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη να δώσουν τη δυνατότητα σε Κριστιάν Καρεμπέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τόνι Σαβέφσκι και Γιώργο Κούδα να οργανώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι δεδομένο ότι μεταξύ τους οι επιχειρηματίες αδυνατούν να συνεννοηθούν. Στην άκρη του μυαλού τους, ακόμα κι όταν μιλούν για ποδόσφαιρο, έχουν τις ποικίλες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Το διαπιστώνουμε συχνά-πυκνά και το είδαμε και πρόσφατα με το κύπελλο, όπου έγινε το απόλυτο μπάχαλο με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και τα πλέη οφ. 

Ας κάνουν λοιπόν, στην άκρη μια και δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα κι ας αφήσουν αυτές τις τέσσερις τεράστιες μορφές του αθλήματος να βγουν μπροστά και με την εμπειρία τους να συμβάλλουν όσο μπορούν στη βελτίωσή του με βάση το καθαρό αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι του.

Φανταστείτε να παίρνουν μέρος στις συνεδριάσεις της Λίγκας ο Καρεμπέ, ο Ζιλμπέρτο, ο Σαβέβσκι κι ο Κούδας. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορούν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα; Να μη συμφωνήσουν στα αυτονόητα;

Να έχουν απέναντί τους στη θέση του προέδρου τον Χρήστο Πανόπουλο, τον πιο παλιό και έμπειρο παράγοντα της κατηγορίας και να προχωρήσουν στην οργάνωση ενός πρωταθλήματος με στόχο την αναβάθμισή του και την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες.

Γιατί όταν διαθέτεις τέτοιες προσωπικότητες, που πέρα από την αγωνιστική τους παρουσία ξεχώρισαν και για το ήθος τους τόσα χρόνια μέσα κι έξω από τα γήπεδα, είναι έγκλημα να επιμένεις σε καθαρά παλαιοκομματικές παραγοντικές τακτικές που αποτελούν πισωγύρισμα.

Το ξέρω ότι ακούγομαι ρομαντικός, αλλά αν θέλουμε να δούμε το άθλημα που αγαπάμε να επιβιώνει και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, οφείλουμε να πιστεύουμε σε κάποιες ενέργειες που δεν είναι δα και τόσο ριζοσπαστικές όσο ακούγονται. 
Γράψτε το σχόλιο σας...