Προσπάθεια για υπέρβαση με Σακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, οι Πράσινοι κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι και έδειξαν ενδιαφέρον για τον 28χρονο Ντιαφρά Σακό, ο οποίος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν.

Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε την προσπάθεια για τη μεταγραφική υπέρβαση με την περίπτωση του Ντιαφρά Σακό από τη Ρεν, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Σεναγαλέζου έβαλαν “στοπ” στις διαπραγματεύσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, οι Πράσινοι κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι και έδειξαν ενδιαφέρον για τον 28χρονο Σακό, ο οποίος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν. 

Οι Γάλλοι ήταν πρόθυμοι να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός – όσο και αν προσπάθησε – δεν μπόρεσε να καλύψει τα “θέλω” του ποδοσφαιριστή. 

Ο Σακό αμείβεται με 1,3 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να φύγει από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Η Ρεν απέκτησε τον διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 9 εκ. λιρών από τη Γουέστ Χαμ , ωστόσο ο Αφρικανός φορ δεν είναι ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής του στο κλαμπ και έχει συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. 

Γνωστός στην Αγγλία από την παρουσία του στη Γουέστ Χαμ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Τσάμπιονσιπ, ενώ πρόσφατα και η Γαλατασαράι …χτύπησε την πόρτα της Ρεν. 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι απόκτησης του Σακό τις τελευταίες ημέρες και έκανε την προσπάθεια του, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας στρέφει πλέον την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις για τη “μονάκριβη” θέση του επιθετικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.