Δέκα μήνες είναι πολλοί!

O Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την προεκλογική περίοδο στην ΕΠΟ που έχει ήδη ξεκινήσει.
17/12/2015 • 08:17
ΕΠΟ
  • shares
Με την ανακοίνωση της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή άρχισε και επίσημα η προεκλογική περίοδος στην ΕΠΟ. Όχι ότι δεν είχε ξεκινήσει, αλλά είναι άλλο πράγμα το παρασκήνιο και άλλο η επισημοποίηση της όποιας δραστηριότητας.

Στο πλευρό της ΑΕΚ δείχνουν διάθεση να σταθούν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και ενδεχομένως κι άλλες ομάδες.

Στόχος οι εκλογές του Οκτωβρίου του 2016 και η ανατροπή της σημερινής διοίκησης. Διότι υποπτεύομαι ότι δεν είναι μόνο θέμα προέδρου Γκιρτζίκη, αλλά γενικότερα διοίκησης της ομοσπονδίας.

Είναι γεγονός ότι αυτή η ΕΠΟ δεν έχει καταφέρει ιδιαίτερα πράγματα στο άθλημα αρχής γενομένης από το χάλι της Εθνικής ομάδας και τον αποκλεισμό της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Εκεί δεν θα βρεθεί ούτε Έλληνας διαιτητής! Υπήρχαν ελπίδες για τον Σιδηρόπουλο, άσκησε κάποια πίεση κι ο Χιου Ντάλας, αλλά τίποτα... Η ΟΥΕΦΑ μας έκλεισε την πόρτα! 
Και γιατί να μη το κάνει άλλωστε; 

Βλέπει μια ομοσπονδία της που... σέρνεται στα δικαστήρια για διάφορα ζητήματα. Βλέπει ένα σωρό ομάδες να φωνάζουν κάθε ΣΚ για τις διατησίες και η μπόρα πήρε και τον Σιδηρόπουλο, που ήταν ο βασικός υποψήφιος για τα γήπεδα της Γαλλίας.

Αυτή την ΕΠΟ λοιπόν, θέλουν να ανατρέψουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός. Τώρα το ποιος από τους τρεις έχει προσεγγίσει καλύτερα το ζήτημα, νομίζω ότι θα φανεί στην πορεία. 

Διότι η ΑΕΚ είπε καθαρά ότι στόχος είναι η ανατροπή της νυν διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός τονισε πως ελπίζει ότι πριν περάσουν οι 10 μήνες θα έχει κινηθεί η ελληνική δικαιοσύνη που έχει στα χέρια της μια στίβα φακέλους, ενώ ο ΠΑΟΚ ευελπιστείκαι στα δύο, αλλά επενδύει κιόλας.

Δεν είναι μόνο ο Μπερμπάτοφ που ήρθε και τα χρήματα που πήρε το καλοκαίρι ο Άρνεσεν για να κάνει τις κινήσεις του. Είναι η διάθεση του Σαββίδη να έχει καθαρή την ομάδα από χρέη, αλλά και να την ενισχύσει τον Ιανουάριο. 

Κατά συνέπεια και οι τρεις κινούνται για μια... άλλη ΕΠΟ, αλλά μέχρι τότε τα πράγματα θα εξελίσσονται και αγωνιστικά. 

Και ο Ιανουάριος μπορει να μην είναι ο μήνας που βρίσκεις πάντα καλούς και έτοιμους για να βοηθήσουν ποδοσφαιριστές, ενδέχεται ομως να κρίνει πράγματα για το 2ο μισό του... δευτεραθλήματος και των πλέη οφ. Σε συνδυασμό και με τις προαναφερόμενες εξελίξεις. 
Γράψτε το σχόλιο σας...