Ακόμα ένας showrunner αποχωρεί από το “American Gods”

Ο Jesse Alexander "απολύθηκε αλλά δεν απολύθηκε" λόγω προβλημάτων με το σενάριο.Η σειρά "American...

Ο Jesse Alexander “απολύθηκε αλλά δεν απολύθηκε” λόγω προβλημάτων με το σενάριο.

Η σειρά “American Gods” έχασε και άλλον ένα showrunner αφού ο Jesse Alexander έχει “παραγκωνιστεί” λόγω προβλημάτων που συμβαίνουν στα παρασκήνια.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του THR, ο Alexander, ο οποίος αντικατέστησε τους αρχικούς showrunners Michael Green και Bryan Fuller, “απολύθηκε αλλά δεν απολύθηκε,” και “δεν δουλεύει πλέον στην δραματική σειρά ως σεναριογράφος ή showrunner, και του έχει ζητηθεί να μην εμπλέκεται στο μοντάζ, στο σετ ή σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία παραγωγής της σειράς”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαθαίνουμε ότι ο Alexander έχει παραδώσει “πολλές ιδέες για το φινάλε της 2ης σεζόν”, οι οποίες απορρίφθηκαν όλες, με τον αριθμό των σεναρίων να φτάνει τα 7.

Η παραγωγή της 2ης σεζόν του “American Gods” είναι “έξι εβδομάδες πίσω και πρόσφατα έκανε αναγκαστική παύση”, και ενώ το cast και το τεχνικό επιτελείο θα έπρεπε να δουλεύουν και να κάνουν γυρίσματα για το φινάλε, αντ’ αυτού “κάνουν γυρίσματα για καινούργιες και παλιές σκηνές των προηγούμενων επεισοδίων”.

Σε δήλωσή του στο THR, ο Jesse Alexander είπε ότι: “Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε το “American Gods” την σειρά που οι fans θέλουν και αξίζουν να έχουν”.

Ο Jesse Alexander υπέγραψε συμβόλαιο να γίνει ο νέος showrunner νωρίτερα μέσα στο 2018 και από ότι φαίνεται ήταν και η πρώτη επιλογή του Neil Gaiman για τον ρόλο αυτό. Πολλοί πιθανοί showrunners λέγεται ότι απέρριψαν τη δουλειά πριν υπογράψει ο Alexander λόγω των προβλημάτων που ταλαιπωρούσαν το “American Gods.

Πριν φύγουν από το “American Gods”, οι Green και Fuller είχαν γράψει τα πρώτα έξι επεισόδια της 2ης σεζόν αλλά η Fremantle τα απέρριψε, στην προσπάθειά της, μαζί με τον Gaiman, να “ευθυγραμμίσουν” τη σειρά με το αρχικό υλικό του σεναρίου.

Μετά τον “παραμερισμό” του Alexander, “έγινε μια προσπάθεια να προαχθεί ένας άλλος συγγραφέας στη θέση του showrunner αλλά πηγές αναφέρουν ότι το άτομο αυτό, που δεν γνωρίζουμε το όνομά του, αποχώρησε από τη σειρά μόλις πήρε την προαγωγή.”

Αυτή τη στιγμή, ο διευθυντής παραγωγής, Chris Byrne και η παραγωγός γραμμής, Lisa Kussner δουλεύουν για να τελειώσει η δεύτερη σεζόν και να προετοιμάσουν το πάνελ για το New York Comic-Con, με τον ίδιο τον Gaiman να συμμετέχει, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

Το “American Gods” εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Starz, με την πρώτη του σεζόν το 2017.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.