Οι... φακιρηδες που καθοδηγούν το φίδι του ISIS

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την τρομοκρατία, που απλώνεται στην Ευρώπη και τον ρόλο της Δύσης στη δημιουργία της.
0
Δημήτρης Παπανικολάου
19/11/2015 • 08:17
Οι... φακιρηδες που καθοδηγούν το φίδι του ISIS
  • shares
Για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας οι Ισλαμοφασιστες του ISIS δημιουργήθηκαν σε βάθος ετών απο τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης. 

Ο Μπιν Λαντεν, ο Κανταφι, ο Άσαντ, ο Μουμπάρακ κι ενα σωρό άλλοι ηγέτες των Αραβικών χωρών ηταν άνθρωποι δυτικής επιλογής πρωτίστως και πολυ λιγότερο των λαών που κυβέρνησαν. 

Απο καποια στιγμη και μετά τα... φίδια που εκτρέφονται σε έναν κόρφο αποφαςίζουν να στραφούν εναντίον του! Και πάλι δεν θα έλεγα οτι αυτο το κάνουν... αυτόνομα. Υπάρχουν διάφοροι... φακιρηδες που τα σαγηνεύουν και τα καθοδηγούν! 

Κάποιες βοήθειες εξακολουθούν να τις παίρνουν απο τους "πρώην" συνεργούς τους.

Δεν μπορώ να διανοηθώ, για παράδειγμα, να λεει ο Πούτιν στην Ατταλεια, ενώπιον των μελών των G 20, οτι κάποιες χώρες απο τις 20 και συνολικά 40 ανά τον πλανήτη χρηματοδοτούν τον ISIS και κανένας Ομπάμα η Μερκελ η οποιαδήποτε άλλος να μην του ζητούν να γίνει συγκεκριμένος! 

Να σε κατηγορούν δηλαδή μπροστα στα μάτια σου για συνεργάτη αδίστακτων φονιάδων και εσύ να κανείς το... παγώνι! Να μη ζητάς το λόγο νιώθοντας θιγμένος! 

Γιατι; Προφανώς γιατι αν κάποιος ρωτούσε "τι εννοείς" , ο Βλαδίμηρος ενδεχομένως και να έδινε λεπτομέρειες που θα ενοχλούσαν αρκετούς απο τους παρευρισκόμενους! Και για να μην παρεξηγηθώ, μακριά απο μένα η οποια "αγιοποίηση" του Βλαδιμηρου. 

Παμε τώρα στο προκείμενο. Η Γαλλία που δέχεται και το μεγαλυτερο έως τώρα πλήγμα απο το ISIS συμμετέχει ανελλιπώς απο το 1960 σε καθε στρατιωτική επέμβαση της Δύσης στο εξωτερικό. Ειτε ζητείται η συνδρομή της απο τους συμμάχους της, ειτε πρόκειται για μονομερείς ενέργειες της.

Και κυρίως στις χώρες της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής. Ομως εκτός απο το γεγονός οτι στέλνει στρατό για να πολεμισει όπου της ζητηθεί, συντηρεί και μια μεγάλη πολεμική βιομηχανία πουλώντας οπλικά συστήματά ακομα και στους Ισλαμοφιστες που της επιτέθηκαν! 

Ποιους μπορει να οφελεί ομως το οποίο έγκλημα συντελείται απο τέτοιου είδους οργανώσεις; 

Μα όλους εκείνους τους εγκεφάλους της περίφημης πλέον παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή τις 20-25 γιγάντιες εταιρίες του πλανήτη που ελέγχουν το παγκόσμιο εμπόριο και περίπου το 70% των πόρων στα τρόφιμα, στους υδάτινους πόρους και στον ορυκτό πλούτο.

Το τι εχει πετύχει η παγκοσμιοποίηση στα λίγα μόλις χρονια που αρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, το βιώνουμε πρώτοι οι Ελληνες και εκατομμύρια ακομα πολίτες σε ΗΠΑ και ΕΕ. 

Την διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων που αυξάνει τον πλούτο των πλουσίων και μειώνει διαρκώς το μέσο εισόδημα. 

ΗΠΑ και Γαλλια πρωτοπορούν έως τώρα στην κοινωνική ανισότητα. Γι αυτο και βλέπουμε πολλούς δυτικούς να ασπάζονται ξαφνικά το Ισλάμ και να στρέφονται εναντίον των "λευκών". 

Δεν τρελαίνονται ξαφνικά. Μάλλον το σύστημα που τους περιθωριοποιει θελουν να εκδικηθούν σκεπτόμενοι οτι "δεν εχουν και τιποτα να χάσουν".

Το Ισλάμ τείνει εκτός απο θρησκεία να γίνει "ιδεολογία" που θα αμφισβητήσει ανοιχτά την οποια δυτική ταυτότητα. 

Αυτό ακριβως θελουν και οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης. Διότι με δεδομένη την αμφισβήτηση του δυτικού τρόπου ζωής απο την απειλή του Ισλάμ, θα βρουν πάτημα να περιορίσουν ακομα περισσότερο τις ατομικές ελευθερίες. 

Στις Βρυξέλλες η ΕΕ ανακοίνωσε αμέσως μετά το χτύπημα στο Παρίσι οτι εχει έτοιμο το ψήφισμα για τον περαιτέρω έλεγχο του Διαδικτύου. Ποιοι ευνοούνται; Οι κολοσσοί της τεχνολογίας. 

Οτι γράφεται δηλαδή θα φιλτράρεται και οτι περιέχει "λέξεις κλειδιά", οπως ενα κείμενο που τους αφορά, θα αναλύεται ενδελεχώς. Αφήστε τα νεα πανάκριβα συστήματά ασφαλείας που θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι πολίτες, δήθεν για να προστατευτούν! 

Ο στρατός ειναι ηδη στους δρόμους της Γαλλίας κι ο Σοιμπλε προανήγγειλε την εμφάνιση του στρατού και στη Γερμανία! Για πρώτη φορα μετά τον Β παγκοσμιο πόλεμο! 
Ποιοι ευνοούνται; Οι κολοσσοί της πολεμικής βιομηχανίας. 

Οι ταινίες απο το μέλλον, που κατα καιρούς εχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν ανθρώπους με τσιπάκια στο δέρμα να κυκλοφορούν σε κλειστες κοινωνίες, δεν ειναι και πολυ μακρινές...

Τα ίχνη της οποίας Δημοκρατίας σιγά-σιγά θα μπαίνουν στο περιθώριο στο όνομα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας που οι ίδιοι δημιούργησαν για να φτάσουν στην ολοκλήρωση του τελικού τους σχεδίου. 

Μιας εύρωστης κοινωνίας σε... γυάλα που θα εχει αφήσει έξω απο το αλεξίσφαιρο 
τζαμι της τα "κατακάθια" που δεν αποδέχονται τα μελλοντικά πλάνα της. 
Γράψτε το σχόλιο σας...