«Ανεβαίνει» ο Βέρνμπλουμ μαζί κι οι απαιτήσεις …

Ο μεγαλύτερος και πλέον σφοδρός πόθος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Αυτός ήταν ο ... εκλεκτός για τη θέση του αμυντικού χαφ, πιστεύοντας πως μπορεί ν’ αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ του Μαουρίσιο

Ο μεγαλύτερος και πλέον σφοδρός πόθος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Αυτός ήταν ο … εκλεκτός για τη θέση του αμυντικού χαφ, πιστεύοντας πως μπορεί ν’ αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ του Μαουρίσιο. Για τον 32χρονο Σουηδό όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης περνώντας στο ματς ως αλλαγή και μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν κατάκοπος. Κι όμως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να βελτιώσει τάχιστα τη φυσική του κατάσταση, με την καθημερινή βοήθεια του τεχνικού τιμ, να βρει ρυθμό και ν’ ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του, μαζί και τις απαιτήσεις όχι των άλλων αλλά του ιδίου από τον εαυτό του.
Η αγωνιστική του συμπεριφορά το βράδυ της Πέμπτης, όπως επίσγς κι όλα όσα ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα μαρτυρούν την ανάκτηση του εγωϊσμού του, που δικαιολογημένα είχε υποχωρήσει τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στην ομάδα. Πλέον όμως, τα δεδομένα αλλάζουν κι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.