Xουλτ: “Πάμε σε πόλεμο”

Συνέντευξη επί παντός επιστητού από τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στα ελληνικα γήπεδα, έδωσε ιστοσελίδα της Σουηδίας ο Νίκλας Χουλτ.

Συνέντευξη επί παντός επιστητού από τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στα ελληνικα γήπεδα, έδωσε ιστοσελίδα της Σουηδίας ο Νίκλας Χουλτ. 

Ο μπακ της ΑΕΚ, μίλησε για τα δεδομένα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, το περσινό πρωτάθλημα, τη δική του κατάσταση αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη «fotbollskanalen.se»:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια από τις μεγάλες ομάδες τιμωρείται στην Ελλάδα. Είμαι εδώ 2,5 χρόνια, οπότε δεν με εκπλήσσει πια. Απλά τα κλείνω όλα και εστιάζομαι στο ποδόσφαιρο» είπε για το πρόσφατο -3 της Ένωσης.


Για τη μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ είπε ότι ήταν
«… αρκετά ομαλή. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό η κατάσταση ήταν ανυπόφορη με τη μη καταβολή των μισθών. Ο σύλλογος ήταν στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Τώρα είμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ καλά σε φυσική κατάσταση. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Προφανώς ήταν δύσκολη η περίοδος όταν άλλαξα ομάδα τα Χριστούγεννα και μετά με τον νέο χρόνο. Με επηρέασε, ως προς τη θέση μου ως βασικός στην ΑΕΚ. Τώρα έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη και αισθάνομαι πολύ καλά».


Παράλληλα για το πρωτάθλημα του 2018 ανέφερε:
«Ήταν η πρώτη μας φορά μετά από 24 χρόνια, που η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο. Ήταν ωραίο που έσπασε αυτή η συνήθεια του Ολυμπιακού τόσα χρόνια».

Για το Champions League και την αναμέτρηση με τη Μπάγερν τόνισε:
«Ήταν ένα όνειρο από παιδική ηλικία να παίξω στο Champions League. Λάμπω σαν ήλιος κάθε φορά που ακούω τη μουσική από τον ύμνο του Champions League. Όταν βγαίνεις υπάρχει το χαμόγελο όλου του κόσμου. Είναι ένα ισχυρό συναίσθημα.

Η Μπάγερν είναι μία πολύ ωραία ομάδα. Διαθέτει έναν παγκόσμιο παίκτη σε κάθε θέση, αλλά παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα κι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα οι αντίπαλοι. Στη συνέχεια ανέβηκαν ένα επίπεδο και σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ. Μετά κατέβασαν πάλι επίπεδο. Έδειξαν ότι ήταν ένα επίπεδο πάνω από εμάς».

Ο Χουλτ πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα ελπίδες να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και το 2019:
«Ήταν καλό που ο Αγιαξ νίκησε την Μπενφίκα, οπότε ελπίζουμε να κερδίσουμε βαθμούς και να βρεθούμε πάνω από την Μπενφίκα. Το έχουμε σχεδόν στα χέρια μας. Αν νικήσουμε την Μπενφίκα και πάρουμε κάτι από τον Αγιαξ, δεν θα είναι μακρινό το Europa League. Θα πάμε σε πόλεμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.