Μαρτίνς: “Πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα”

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε μετά το ματς με τον Απόλλωνα πως η ομάδα του ήταν για ακόμα μία φορά κακή στα τελειώματα των φάσεων ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης ανέφερε πως η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε μετά το ματς με τον Απόλλωνα πως η ομάδα του ήταν για ακόμα μία φορά κακή στα τελειώματα των φάσεων ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης ανέφερε πως η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης. 

Αναλυτικά:

Μαρτίνς: “Το παιχνίδι πήγε διαφορετικά από ότι το είχαμε σχεδιάσει. Αν είχαμε σκοράρει ένα γκολ από νωρίς, όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν το καταφέραμε, αν και κάναμε φάσεις και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, αφού και πάλι δεν είχαμε καλά τελειώματα.

Ο αντίπαλος μας έπαιξε πολύ πίσω, πολύ κλειστά, ήταν πολύ δύσκολο να περάσεις. Ακόμα κι όταν το κάναμε όμως δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Αν είχαμε σκοράρει νωρίς, τότε το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό. Η ομάδα όμως έδειξε ομαδικότητα, πνεύμα νικητή, πάλεψε και πάλι ως το τελευταίο λεπτό. Η αλήθεια όμως είναι ότι θέλαμε να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι που παίρνουμε με γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά έχουμε χάσει κι ένα με τον ίδιο τρόπο. Εκεί που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι πως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες τελικές, τις περισσότερες επιθέσεις, τα περισσότερα δοκάρια, την μεγαλύτερη κατοχή, η ομάδα με την καλύτερη στατιστική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες.

Δεν βάζουμε όμως τα γκολ που αξίζουμε κι αυτό μας προβληματίζει. Τα γκολ μας είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνουμε κι αυτό πρέπει να αλλάξει γιατί δεν είναι φυσιολογικό”.

Μαντζουράκης: “Η ομάδα μας έδειξε στα τελευταία τρία παιχνίδια, ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Σε ότι αφορά το μέλλον τα έχουμε πει ξανά. Ελπίζουμε, δουλεύουμε και προσπαθούμε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.