Μπλατ: «Κάναμε πολλά λάθη»

Στην κακή τρίτη περίοδο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στην κακή τρίτη περίοδο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» εξήγησε πως η ομάδα του υπέπεσε σε πολλά λάθη και τόνισε πως έχασαν σημαντική ευκαιρία να φύγουν νικητές από τη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να φτάσουμε εμείς στη νίκη. Πρέπει να παίζεις διαρκώς καλά 40 λεπτά για να κερδίσεις μία ομάδα του διαμετρήματος της ΤΣΣΚΑ. Κάναμε τρία πολύ καλά δεκάλεπτα, αλλά η διαφορά έγινε στο ένα που δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε την ευκαιρία, νιώθουμε απογοήτευση που δεν κερδίσαμε μία τόσο καλή ομάδα. Κάναμε πολλά λάθη στην τρίτη περίοδο, επτά στο σύνολο. Η ΤΣΣΚΑ κατάλαβε ότι πρέπει να βγει με επιθετικότητα στο γήπεδο. Τα επτά λάθη σε μία περίοδο είναι θεόρατος αριθμός. Αυτή είναι η εξήγηση μου».

Για τα τρίποντα του Ροντρίγκεθ και το χαμηλό σκορ: «Η ΤΣΣΚΑ βρήκε τον τρόπο να κερδίσει ακόμα και από τη στιγμή που το ματς πήγε έτσι όπως το θέλαμε και αυτό δείχνει τι αξίζει. Ο Ροντρίγκεθ έπαιξε ρόλο με τα έξι τρίποντα (6/10), ειδικά σε ένα ματς με τόσο μικρή διαφορά».

Για τα σουτ του Σπανούλη: «Ο Σπανούλης έκανε σπουδαία δουλειά, ειδικά στην τέταρτη περίοδο. Δεν μπορείς να τα βάζεις όλα, δεν μπορεί να περιμένεις πραγματικά να πετυχαίνει κάποιος όλα όσα του ζητάς. Αλλά και ο Γκος έκανε επίσης εξαιρετική δουλειά. Είναι η πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα, στο κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύω πως αυτό είναι σημαντικό. Ίσως η ΤΣΣΚΑ να βρίσκεται πιο μπροστά αυτήν την εποχή. Ίσως εγώ να έφταιξα που δεν βρήκε τρόπο να πετύχουμε περισσότερα καλάθια».

Για τον ΛεΝτέι και το γεγονός ότι το στυλ του φέρνει στον Κάιλ Χάινς: «Κάποτε ο Ολυμπιακός έφερε στην ομάδα του, στο πρόγραμμα του, έναν παίκτη ονόματι Κάιλ Χάινς και τώρα βρίσκεται στη δική σας γειτονιά. Ο Ζακ πιστεύω να γίνει σαν τον Κάιλ Χάινς, να γίνει ένας σημαντικός παίκτης της Ευρωλίγκας. Περιμένω περισσότερα στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.