Νίκη-τίτλος με Δημητριάδη για την ΑΙΚ! (video)

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης με γκολ του Δημητριάδη και του Ελιουνούσι κατάφερε να πάρει πολύτιμο διπλό στο Όστερσουντ, αγωνιζόμενη με δέκα από το τρίτο λεπτό!

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες που έδωσαν το δικαίωμα στη Νόρκεπινγκ να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, κατάφερε να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Όστερσουντ. 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Ενόχ Αντού μόλις στο 3ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ριβάν Αμίν, σε μια μάλλον αυστηρή απόφαση του διαιτητή. 

Η Όστερσουντ ξεκίνησε να πιέζει, αλλά χωρίς ουσία και τελικές προσπάθειες. Η ΑΙΚ κατάφερε να βρει τον τρόπο να προηγηθεί 2-0 στο 34ο λεπτό, σχεδόν χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες! Αρχικά με την κεφαλιά του Παναγιώτη Δημητριάδη στο 30ο λεπτό, με τον ομογενή μέσο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ΑΙΚ στο πρωτάθλημα την πιο κατάλληλη στιγμή. Ο Ταρίκ Ελιουνούσι σκόραρε για το ανέλπιστο 2-0 στο 34΄και η ΑΙΚ από “κυνηγημένη”, έγινε αφεντικό του ματς!

Η Όστερσουντ προσπάθησε να διασπάσει το πολλαπλό αμυντικό πρόσωπο της ΑΙΚ, αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Μείωσε στο 78ο λεπτό με το αυτογκολ του Περ Κάρλσον και αυτό ήταν όλο! 

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν τη νίκη και αύξησαν τη διαφορά από τη Νόρκεπινγκ στους τέσσερις βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Σούντσβαλ και την τελευταία φιλοξενείται από την Κάλμαρ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.