Φερνάντο ο δίκαιος!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
14/05/2014 • 23:34
Φερνάντο ο δίκαιος!
  • shares


Οι 4 τερματοφύλακες έχουν κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις με τις ομάδες τους. Μόνο ο Τσέναμο θα μπορούσε ίσως να μπει σφήνα σε αυτούς και όχι ο Σηφάκης που δεν είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στην άμυνα ο τραυματισμός του Σιόβα δεν κόστισε μόνο στον παίκτη, αλλά και στον Σάντος που τον υπολόγιζε όσο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Αφού όμως, δεν είναι έτοιμοι ο προπονητής επέλεξε σωστά. Και στα αριστερά πήρε ως 3ο τον Καράμπελα που έκανε εξαιρετική χρονιά στη Λεβάντε, όπως και ο Γιαννούλης. Άλλο όμως, Superleague κι άλλο Primera Division.

Στα χαφ ο Νίνης πλήρωσε τη μέτρια χρονιά που έκανε. Οι υπόλοιποι είναι δικαιωματικά στην προεπιλογή.

Στην επίθεση η έκπληξη ακούει στο όνομα Νίκος Καρέλης. Είναι όμως, τέτοια; Διότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν πράγματι από τις παρουσίες που ξεχώρησαν.

Ο Σάντος κάλεσε ακόμα και τον Μόρα, ο οποίος είχε εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια και κριτική στη διάρκεια της χρονιάς επειδή ήταν εκτός πλάνων του Πορτογάλου.

Φυσικά και στη Βραζιλία θα ταξιδέψουν 23 από τους 30 γεγονός που σημαίνει ότι θα κοπούν 7 διεθνείς, οι οποίοι ωστόσο θα παραμείνουν stand by μήπως και προκληθεί κάποια ατυχία στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Κατά συνέπεια το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα περιμένουμε να κοπούν ένας τερματοφύλακας, ένας από τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και ένας αριστερός μπακ.

Η λογική λέει ότι θα κοπούν επίσης δύο ποδοσφαιριστές από τη μεσαία γραμμή και άλλοι δύο από την επίθεση.

Αυτό υπαγορεύει βέβαια, η... δική μας λογική γιατί η λογική ενός προπονητή μπορεί να καθοδηγείται από άλλες ιδέες και σκέψεις που θα εξηγηθούν τεχνικά στην πορεία της διοργάνωσης.

Ο Σάντος πάντως, σε αυτή την προεπιλογή λειτούργησε με ορθολογικά κριτήρια και αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο, δεν μπορεί να είναι άλλος από το Νίκο Λαζαρίδη του Ατρόμητου.

Για τους υπόλοιπους ο Πορτογάλος επέλεξε ότι οι ίδιοι πρόσφεραν στις ομάδες τους μέσα στα γήπεδα.    

 

Γράψτε το σχόλιο σας...