Δανός αρχιπροπονητής στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ άρχισε συνεργασία με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και το επόμενο διάστημα θα αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή στα τμήματα υποδομής των Πράσινων.

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ άρχισε συνεργασία με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και το επόμενο διάστημα θα αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή στα τμήματα υποδομής των Πράσινων. 

Ο 37χρονος Δανός τεχνικός ήταν μέχρι πέρυσι Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της Ομόνοιας και εκτέλεσε για λίγους μήνες χρέη πρώτου προπονητή στον Κυπριακό σύλλογο. Ο Φράντμπεργκ διατέλεσε στο παρελθόν Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Άαρχους, στην οποία ήταν για ένα διάστημα και πρώτος προπονητής, ενώ για τέσσερα χρόνια εργάστηκε στο τεχνικό τιμ της Μπρόντμπι. 

Η συνεργασία του Τριφυλλιού με τον Φρέντμπεργκ θα έχει στην αρχή πιλοτικό χαρακτήρα και στην πορεία θα αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του. 

Παράλληλα οι Πράσινοι γνωστοποίησαν πως από την προσεχή εβδομάδα θα αρχίσει συνεργασία και με παιδοψυχολογο που έχει ειδικότητα στην αθλητική ψυχολογία. 

Όλες αυτές οι κινήσεις, εντάσσονται στο σχεδιασμό που έχει γίνει από το καλοκαίρι για τη λειτουργία της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προχωρούν σταδιακά στην υλοποίηση των πλάνων τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.