Άνετη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι (video)

Η Σίτι ήταν εξαιρετική για ένα ημίχρονο, νίκησε με 2-0 τη Φούλαμ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ καπ. πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων ο νεαρός Ισπανός Ντίαθ.

Η Σίτι ήταν καταιγιστική από το πρώτο λεπτό του αγώνα με τους Ντε Μπρόινε και Σανέ να δημιουργούν και τον Φόντεν να… σιγοντάρει.Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ουσιαστικά 8 καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας στη μία από αυτές με τον 18χρονο Ισπανό Ντίαθ να συνδυάζει την καλή του απόδοση με γκολ. 

Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Γκουαρντιόλα είχε και δοκάρι μετά από συνεργασία του Ντίαθ με τον Ντανίλο και εκτέλεση του τελευταίου. Ντε Μπρόινε, Σανέ, Φόντεν και Ζεσούς είχαν επίσης ευκαιρίες προκειμένου να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3 ή ακόμη και το  4-0 χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο.
Το ημίχρονο έκλεισε με απόλυτη κυριαρχία της ομάδας του Μάντσεστερ και μοναδική στιγμή απειλής των Λονδρέζων στο 16 με μακρινό σουτ του Βιέτο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ούτε σε ρυθμό ούτε σε διάθεση της Σίτι να πιέσει και να δημιουργήσει. Το έκανε στη χαμένη ευκαιρία του Ζεσούς με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στο 51′ και στη συνέχεια στο 65ο λεπτό όταν και πάλι ο βραζιλιάνος σημάδεψε το δοκάρι και η μπάλα στρώθηκε στον Ντίαθ που εύκολα με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σίτι:Μούριτς, Ντανίλο, Κομπανί, Στόουνς, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε (86′ Γκομές), Φόντεν, Ντελφ, Σανέ, Ντίαθ (78′ Μαχρέζ), Ζεσούς.
Φούλαμ: Ρίκο, Μενσά, Ριμ (69 Λε Μαρσάν), Οντόι, Σέσιγιον Ρ., Σίρλε (81′ Αγιτέ), Κέρνι, Ανγκουίσα, Σερί, Βιέτο (90′ Κρίστι), Μίτροβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.