Δεληζήσης: «Μονόδρομος για μας η νίκη» (video)

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Γιώργος Δεληζήσης.

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο αμυντικός του Άρη τόνισε πως θέλουν να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα, ξεκαθάρισε πως όποιος νιώθει πίεση πρέπει να μένει σπίτι του και περιμένει τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί ξανά στο πλευρό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Γιάννη Πάγκο και Ευγένη Δαδαλιάρα:

Πως περιμένουν στον Άρη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας μετά από τρία άσχημα αποτελέσματα. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα για ανατροπή του κλίματος και γνωρίζουμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη προκειμένου να επαναφέρουμε την ηρεμία στην ομάδα και τον κόσμο.”

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα καθιστούν αναγκαία τη νίκη με τον Ολυμπιακό;

“Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά με αποτέλεσμα να έχουμε απομακρυνθεί και από το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη.”

Για την εμφάνιση με την ΑΕΚ: “Δεν ήμασταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με την ΑΕΚ. Με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα το πάλεψε, ο κόσμος χειροκρότησε, η εμφάνιση μας με την ΑΕΚ ήταν ντροπιαστική. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, ξεκινώντας από αυτή κιόλας την Κυριακή.”

Αν άλλαξε το κλίμα από το θετικό αποτέλεσμα στο Κύπελλο: “Ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, ο Αήττητος Σπάτων δεν συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό. Ήταν βεβαίως ένα επίσημο παιχνίδι, που επιβάλλεται να κερδίσεις. Τα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνουν το κλίμα πάντα.”

Τι θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον: “Πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Η ομάδα δυναμώνει με τις δυσκολίες. Πρέπει να βγούμε μπροστά και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Έχουμε πάρει όλοι το μήνυμα. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά να περάσουμε στις πράξεις.”

Αν οι νέοι παίκτες έχουν αντιληφθεί τις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως είναι ο Άρης
: “Όταν έχεις τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες, εμείς ως παλαιότεροι προσπαθούμε να τους βάλουμε στο κλίμα.”

Για τη συνολική εικόνα του Άρη μέχρι σήμερα: “Στην Ελλάδα μηδενίζονται εύκολα τα πάντα. Νομίζω ότι η ομάδα έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο. Δεν πρέπει να μηδενίζεται η προσπάθειά μας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο και πιο μυαλωμένο ποδόσφαιρο.”

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Πίεση έχει και ο Ολυμπιακός, όχι μόνο εμείς. Και οι δυο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Από ‘κει και πέρα όποιος δεν αντέχει την πίεση, πρέπει να κάθεται σπίτι του και να μην παίζει ποδόσφαιρο. Υπάρχουν τρία αποτελέσματα, εμείς θα μπούμε για το καλύτερο.”

Τι εικόνα περιμένει στις κερκίδες: “Σίγουρα ο κόσμος είναι λίγο απογοητευμένος, Τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι ο 12ος παίκτης μας.”

Πως περιμένουν τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Εγώ όμως κοιτάω πάντα την ομάδα μου. Εστιάζουμε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλά τακτικά.”

Για τον Φραν: “Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Υπάρχουν όμως κι άλλες λύσεις στην ομάδα, δεν χρειάζεται να εστιάζουμε τόσο πολύ σε πρόσωπα. Αν αρχίσουμε να εστιάζουμε σε πρόσωπα, σημαίνει ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Δηλαδή ο Άρης δεν έχει τον Μέσι για να κάνει τη διαφορά. Όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι αλλά υπάρχουν λύσεις στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό, δεν μπορεί ένας παίκτης να κερδίσει μόνος του, χρειάζεται ένα καλό σύνολο για να κερδίσεις μια ομάδα.”

Η πίεση που νιώθει ο Ολυμπιακός, αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού; “Το ματς θα κριθεί από το ποιος θα σκοράρει πρώτος. Αν ο Άρης προηγηθεί πρέπει να παίξει διαφορετικά γιατί ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος. Ο Άρης έχει δείξει ότι αν δεχτεί γκολ δεν μπορεί εύκολα να αντιστρέψει το αποτέλεσμα. Σε αυτό πρέπει να βρεθεί μια λύση, δεν γίνεται να παρατάμε το παιχνίδι και να δίνουμε ανεξήγητα τόσους χώρους στον αντίπαλο, ειδικά στο Κλεάνθης Βικελίδης.”

Αν πρέπει ο Άρης να βάλει και τη σκοπιμότητα στο παιχνίδι του: “Κάποιες φορές δείχνουμε αφελείς, ο προπονητής δεν μας ζητά να παίξουμε άναρχα για να βάζουμε γκολ. Δεν είναι απαραίτητο να βάλουμε όσο περισσότερα γκολ γίνεται, το αποτέλεσμα μετράει.”

Για την Γαλατηνή Κοζάνης από όπου ξεκίνησε: “Δεν ξεχνάω από που ξεκίνησα, πάντα θα αγαπάω αυτήν ομάδα, τότε παίζαμε μόνο για τη φανέλα, δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες.” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.