Ανεβάζει ρυθμό ο Άρης

Σε υψηλό τέμπο από σήμερα (2/11) η προετοιμασία των "κίτρινων" εν όψει του κυριακάτικου (4/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Κλ. Βικελίδης" - Μοναδικό πρόβλημα ο Βέλεθ

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω του τη νίκη επί του Αήττητου Σπάτων για το Κύπελλο και βλέπει μόνο τον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/11), για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι “κίτρινοι” έχουν εξ ορισμού δύσκολη αποστολή, όμως, οι τρεις ήττες που προηγήθηκαν γι’ αυτούς στη Λίγκα επιβάλλουν να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι, ώστε να σταματήσουν άμεσα το κακό σερί.
Η χθεσινή (1/11) προπόνηση ήταν ουσιαστικά ένα χαλάρωμα για τη μισή ομάδα, αυτούς δηλαδή που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου. Από σήμερα, όμως, οι “κίτρινοι” ανεβάζουν ρυθμό και μπαίνουν για τα καλά στο κλίμα του δύσκολου αγώνα που έχουν μπροστά τους. Ο Πάκο Ερέρα αναμένεται να κάνει και δοκιμές βασικής ενδεκάδας, έχοντας στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει ξανά παίκτες, οι οποίοι πήραν ανάσες στην αναμέτρηση του Κυπέλλου -όπως, για παράδειγμα, ο Γκαρσία.
Στα ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό του Άρη είναι ότι έχει μόνο μία απουσία να διαχειριστεί, αυτή του τραυματία Φραν Βέλεθ. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το κέντρο της άμυνας, σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις έχει όλα τα “όπλα” στη διάθεσή του, κάτι που του δίνει την άνεση της καλύτερης επιλογής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.