Λύση κι όχι μέρος του προβλήματος ο Μελισσανίδης

0
Δημήτρης Παπανικολάου
14/02/2013 • 08:13
Λύση κι όχι μέρος του προβλήματος ο Μελισσανίδης
  • shares

Η διάθεσή του να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα δεν μπορεί να εκληφθεί ως «αδυναμία» από οποιονδήποτε.
 
Όταν δέχθηκε λοιπόν, την επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης και τους είπε όσα τους είπε, στην άκρη του μυαλού του είχε το ενδεχόμενο να βοηθήσει να δοθεί λύση στο υφιστάμενο πρόβλημα και όχι να εμφανιστεί ως μέρος του προβλήματος ο ίδιος!
 
Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Και τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά και από τους μετόχους.
 
Όταν λοιπόν, αμέσως μετά την επαφή του με τους οπαδούς της ΑΕΚ βλέπει τον Πόλυ Χατζηιωάννου να στέλνει άμεσα την επιστολή με τον γενικό τίτλο «Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω», τον Πέτρο Παππά να διαρρέει ότι «αν με καλέσει, θα πάω να τον δω, αλλά πολλά χρήματα δεν μπορώ να βάλω» και τους εκπροσώπους του Νίκου Νοτιά να σφυρίζουν αδιάφορα, θα είναι αφελής όποιος πιστέψει ότι θα βάλει το κεφάλι του στο… ντορβά!
 
Στις σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν μια συνάντηση με όλους τους μετόχους και τους εμπλεκόμενους με την ΠΑΕ από το 2004 και μετά, ώστε με χαρτί και με μολύβι να βγουν συγκεκριμένα νούμερα για να προκύψει η λύση στο πρόβλημα.
 
Αν ο καθένας από την προηγούμενη ή τη νυν κατάσταση θέλει να κάνει κι από ένα τετ-α-τετ με τον Μελισσανίδη για να ανιχνεύσει τις προθέσεις του και να αποσπάσει κάποια στοιχεία από το πλάνο που έχει στο μυαλό του, ο Μελισσανίδης δύσκολα θα ακολουθήσει.
 
Μόνο για να σβηστούν τα χρέη της ΑΕΚ απαιτούνται 28 με 30 εκατ. ευρώ. Και το κακό για τους μετόχους της ΠΑΕ είναι ότι αυτά δεν τα δημιούργησε ο Μελισσανίδης.
ʼρα δεν πρόκειται και να τα αναλάβει.
 
Το να συνδράμει από εδώ και στο εξής κι αφού βρεθεί η χρυσή τομή για τα προηγούμενα, έχει όλη την καλή διάθεση. Το να φορτωθεί μόνος του την ΑΕΚ δεν το συζητά καν.
 
Αν λοιπόν, υπάρξει σύγκλιση στις απόψεις του Μελισσανίδη από τους μετόχους, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
 
Αν ο καθένας θέλει να βγάλει την… ουρά του απέξω και να χρεώσει ένα ενδεχόμενο αποτυχίας του εγχειρήματος στον Μελισσανίδη, τότε… καλή καριέρα!
 
Η ΑΕΚ θα περιμένει και θα ελπίζει μόνο στον Βιντιάδη, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει και ελπίζει στην υπογραφή του Στουρνάρα για αύξηση των δόσεων προς την εφορία.   

Γράψτε το σχόλιο σας...