Χρηστικές πληροφορίες για την λειτουργία της ΑΕΚ

0
Δημήτρης Παπανικολάου
07/02/2013 • 08:05
Χρηστικές πληροφορίες για την λειτουργία της ΑΕΚ
  • shares

Ζήτησαν... χρηστικές πληροφορίες για να μπορέσουν να λειτουργήσουν δημιουργικά ως μέλη σε ένα συμβούλιο που έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο να επιτελέσει.

Ζήτησαν λοιπόν και ελπίζουν ότι θα πάρουν σε αντίγραφα στοιχεία και έγραφα της ΠΑΕ σχετικά με:

-Το τελευταίο ισοζύγιο της εταιρείας.

-Τα μετρητά που υπάρχουν στο ταμείο της ΠΑΕ και την πρόβλεψη για όσα χρήματα θα υπάρχουν σε αυτό έως τις 30 Ιουνίου 2013.

-Τις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές και τους διάφορους μάνατζερς, τα συμβόλαια των παικτών και τις υποχρεώσεις σε άλλες ΠΑΕ.

-Τις υποχρεώσεις προς το προσωπικό της ΠΑΕ, προς πιστωτές και προς τρίτους.

-Τις υποχρεώσεις προς εφορία και ΙΚΑ.

-Τις συμβάσεις των στελεχών της ΠΑΕ και των μελών του ΔΣ, αλλά και τις αποφάσεις από τις ΓΣ ή τα ΔΣ για το ύψος των απολαβών τους. 

-Και κυρίως τον τραπεζικό λογαριασμό ή την εγγυητική επιστολή από την οποία προκύπτει ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει συγκεντρώσει το ποσό των 9 εκατ. ευρώ, που θα διαθέσει για την αγορά της ΠΑΕ.

Είναι προφανές ότι οι κ.κ. Ηλιόπουλος, Τσαντίλας και Κοτσώνης επιθυμούν να έχουν ενεργή συμμετοχή στις εξελίξεις που θα τρέξουν από εδώ και στο εξής στην ΑΕΚ και για να το κάνουν σωστα θα πρέπει να έχουν πλήρη γνώση των όσων έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες στην εταιρεία, ασκώντας κατά κάποιο τρόπο έναν «εσωτερικό έλεγχο».

Το πόσο σύντομα θα έχουν όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία στη διάθεσή τους είναι κάτι που θα αποδειχθεί στην πράξη.

Από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα να προβούν σε ανακοινώσεις, αν διαπιστώσουν κάτι «περίεργο» ή να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και αυτοί προκειμένου να ορθοποδήσει η ΑΕΚ, αν όλα είναι καλώς καμωμένα ως τώρα.

Σε κάθε περίπτωση έδωσαν και σε μας, αλλά κυρίως προς τους μετόχους, ένα μικρό δείγμα των προθέσεών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας...