Στην τελική ευθεία για Ατρόμητο

Οι "ασπρόμαυροι" πραγματοποιούν αυτή την ώρα την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αυριανό (3/11) αγώνα στο Περιστέρι - Μοναδικός απών ο Μαουρίσιο

Άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά του αύριο (3/11, 16:00) ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην είναι ίδιου επιπέδου δυσκολίας όπως η σειρά των ντέρμπι που προηγήθηκε, με τον Άρη εκτός έδρας και τον Παναθηναϊκό εντός, όμως, κανείς στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, δεν περνάει εύκολα. Οι “ασπρόμαυροι”, λοιπόν, εν όψει αυτής της συνάντησης πραγματοποιούν αυτή την ώρα στην Τούμπα την τελευταία τους προπόνηση, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου στο τέλος να ανακοινώνει την αποστολή.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του “Δικέφαλου” κάνει την τελευταία δοκιμή βασικής ενδεκάδας πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του θα διεκδικήσει την ένατη διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν. Απέναντι, μάλιστα, στη δεύτερη αήττητη ομάδα στη Λίγκα, η οποία, όμως, μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Το αήττητο, πάντως, δείχνει και πόσο επικίνδυνη είναι.
Για τον Λουτσέσκου, το πρόβλημα σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό τμήμα είναι η απουσία του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του, οπότε δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον ποιους θα αποφασίσει να αφήσει εκτός αποστολής, στο πλαίσιο πάντα του rotation.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.