Βαθιά συγκινημένος ο Tom Hanks με το τέλος του “Toy Story 4”

Στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου (ΗΠΑ).O Tom Hanks αποκάλυψε ότι το τέλος του "Toy Story 4"...

Στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου (ΗΠΑ).

O Tom Hanks αποκάλυψε ότι το τέλος του “Toy Story 4” ήταν τόσο έντονο συναισθηματικά που δεν ήθελε να αντικρίζει το συνεργείο κατά την διάρκεια της ηχογράφησης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Chris Evans (τον Άγγλο ραδιοπαραγωγό, όχι τον Captain America), “Breakfast Show”, ο Hanks διηγήθηκε την τελευταία μέρα της ηχογράφησης, κατά την οποία γύριζε τις τελικές σκηνές της ταινίας.

“Ήταν η πρώτη φορά που θα ηχογραφούσαμε το τέλος της ταινίας και το “Toy Story 4″ θα έχει ένα τρομερό τέλος”, είπε. “Ο τρόπος της ηχογράφησης είναι ο εξής, είσαι σε ένα δωμάτιο με την ομάδα που δημιούργησε την ταινία. Όταν πήγα για την τελευταία μέρα ηχογράφησης, ήθελα να τους έχω γυρισμένη την πλάτη, γιατί συχνά τους αντικρίζεις, για να τους μιλάς. Αλλά δεν ήθελα να με δούνε και ήθελα να προσποιηθώ ότι δεν με βλέπουν”.

Ο Hanks είπε ότι την στιγμή που κατάλαβε την κατεύθυνση που θα πάρει το “Toy Story 4”, την αναγνώρισε ως μια “στιγμή στην ιστορία”. Παρόμοια συναισθήματα είχε εκφράσει και ο συμπρωταγωνιστής του Tim Allen.

Η ταινία ετοιμάζεται εδώ και κάποια χρόνια και είχε και αυτή τα δικά της προβλήματα. Ο John Lasseter έφυγε από τη σκηνοθεσία πέρυσι και αντικαταστάθηκε από τον Josh Cooley (“Inside Out”). Η Stephany Folsom αναγκάστηκε να φέρει νέους σεναριογράφους μετά την αποχώρηση των Rashida Jones και Will McCormack, οι οποίοι έφυγαν λόγω “φιλοσοφικών διαφορών” με την Pixar.

Photo courtesy of Disney Parks.

Επιπλέον, ο Don Rickles δεν ηχογράφησε καμία ατάκα για τον Mr. Potato Head πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών. Ακόμα δεν ξέρουμε αν η Pixar αντικατέστησε τον Rickles ή αν αφαίρεσε τον Mr. Potato Head εξ’ ολοκλήρου από την ταινία.

Για περισσότερα για το “Toy Story 4”, μάθετε ότι η ταινία δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας. Και ότι η Pixar δεν έχει σχέδια για sequel μετά τα “Toy Story 4” και “The Incredibles 2”.

To franchise ξεκίνησε το 1995. Το “Toy Story 3”, η πιο πρόσφατη ταινία, βγήκε το 2010, και εισέπραξε πάνω από $1 δις παγκοσμίως. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Το “Toy Story 4” θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, στις 21 Ιουνίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.