Με sequel σειρά επιστρέφει το “Penny Dreadful”

Ξεκινώντας, αυτή τη φορά, το ταξίδι από το Λος Άντζελες.Περισσότερο από δύο χρόνια μετά το...

Ξεκινώντας, αυτή τη φορά, το ταξίδι από το Λος Άντζελες.

Περισσότερο από δύο χρόνια μετά το τελευταίο του επεισόδιο, το “Penny Dreadful” βρήκε και πάλι τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη, με μία sequel σειρά που θα φέρει τον τίτλο “Penny Dreadful: City of Angels”. Την επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχιση αυτή έκανε το Showtime.

Ο John Logan θα έχει τριπλό ρόλο στη νέα σειρά, ως δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, όπως έκανε αντίστοιχα και για την προκάτοχο της. Ο Michael Aguilar θα συνεργαστεί μαζί του, επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός, και ο James Bagley ως συν-εκτελεστικός παραγωγός. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Το “City of Angels” θα έρθει ως “πνευματικός απόγονος” της ιστορίας του “Penny Dreadful”, η οποία τοποθετούνταν στο Βικτοριανό Λονδίνο. Η υπόθεση, ωστόσο, θα ξεκινήσει στο Λος Άντζελες το 1938 και θα εισάγει την μεξικανό-αμερικανική παράδοση και κοινωνική ένταση. Η ιστορία θα βασιστεί στη σύγκρουση μεταξύ χαρακτήρων σχετιζόμενων με τη θεότητα Santa Muerte και άλλων, συμμάχων του Διαβόλου. Νέοι, υπερφυσικοί μύθοι και ηθικά διλήμματα θα δημιουργηθούν μέσω αυτού, που το Showtime περιγράφει ως ένα ευφυέστατο ιστορικό φόντο.

“Ήμασταν τόσο συγκινημένοι όταν ο John Logan ήρθε σε εμάς με αυτή την ευρέως αυθεντική σκοπιά στη μυθολογία του ‘Penny Dreadful’ που εξερευνά εξίσου το ανθρώπινο πνεύμα και τον πνευματικό κόσμο εδώ στην Καλιφόρνια”, δήλωσε ο πρόεδρος προγράμματος του Showtime, Gary Levine. “Το ‘Penny Dreadful: City of Angels’ υπόσχεται να γίνει μία αξιοσημείωτη σειρά ενός οικείου, αγαπημένου περιβάλλοντος εναντίων τρομακτικών τεράτων που βρίσκονται τριγύρω μας και μέσα μας”.

“Το ‘Penny Dreadful: City of Angels’ θα έχει μία κοινωνική συνείδηση και ιστορική επίγνωση που επιλέξαμε να μην εξερευνήσουμε κατά την ιστορία του ‘Penny Dreadful’ στο Λονδίνο”, ήταν τα λόγια του Logan. “Τώρα θα ασχοληθούμε με συγκεκριμένα ιστορικά και του πραγματικού κόσμου πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φυλετικά ζητήματα. Στο 1938, το Λος Άντζελες αντιμετώπιζε μερικές δύσκολες ερωτήσεις για το μέλλον του και την ψυχή του. Οι χαρακτήρες μας πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολες ερωτήσεις. Υπάρχουν μόνο ισχυρές ερωτήσεις και εντυπωσιακές ηθικές προκλήσεις. Όπως πάντα στον κόσμο του ‘Penny Dreadful’, δεν υπάρχουν ήρωες ή villain, μόνο πρωταγωνιστές και ανταγωνιστές· περίπλοκοι και αντιμαχόμενοι χαρακτήρες που ζουν στη βάση ηθικών επιλογών”.

Η αρχική σειρά “Penny Dreadful” διήρκεσε για τρεις σεζόν και έκλεισε τον Ιούνιο του 2016. Ο κόσμος του, όμως, συνέχισε μέσω μίας σειράς κόμικ, για την οποία συνεργάστηκαν Showtime και Titan Comics.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.